نمیدونم چیکار میکنن انقد چربو چیلی میشه ولی بوی چربی هم نمیده، اصلا طعمش فرق میکنه! چی قاطیش میکنن؟! این کبابای خونگی همشون مثل همن. هرکاری هم کنیم مثل بیرون نمیشه، چرا آخه؟؟!!!!'''
برو ای گدای مسکین در خانهی علی زن.....
که نگین پادشاهی دهد از کرم گدا را
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه
گوشت باید چرب باشه. ترکیب گوساله و گوسفند باشه. دوبار چرخ کنی. آب پیاز رنده شده باید کاملا با پارچه گرفته بشه. گوشت و پیاز و نمک رو خیلی باید ورز بدی بعد بذاری توی یخچال برای یه شب. فرداش دوباره کلی ورز بدی. آتیش هم باید خیلی تند و زیاد باشه