2777
2789
عنوان

دیگه ناامید شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 62 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

البته تنبلی تخمدان باعث چاقی هم میشه قند خونم زیاد میکنخگ ریزش مو میاره. اما خب وزن کم شه تنبلیتخمدان هم کم میشه

برای ارامش زندگی و حاجتم یه صلوات بفرستین... خدایااااا شکرت منم مامان شدم. خودت نگهدار و مواظب تو دلیم باش.
فشار خونم بالا بود و قندمم لب مرز بود. از بقیه موارد مشکلی نبود 😁

خداروشکر. من کلا از زایمان میترسم😅

برای ارامش زندگی و حاجتم یه صلوات بفرستین... خدایااااا شکرت منم مامان شدم. خودت نگهدار و مواظب تو دلیم باش.
تررس نداره خدایی... مخصوصا سزارین

داره دیگه بیهوشی موضعی، صدای دستاشونو تو شیکمت حس میکنی

ازشنبه باید شروع کنم ب ورزش😂😂

اگه میتونی برو دکتر متخصص زنان بگو برات سونوگرافی بنویسه که بفهمی تنبلی داری یا نه.

اگه تنبلی داشته باشی بهترین راه درمان داروییه ( در کنار رژیم و ورزش ) مخصوصا اینکه عجله هم داری.

خودت به دکتر بگو سونوگرافی بنویسه چون ممکنه دکتر بهت بگه تا یه سال باردار نشدن طبیعیه ( اون موقع باید تا یه سال صبر کنی و بعدا بری سونوگرافی )

خیالت جمع...به این سرعت هییییچ وقت این حرفو نمیزنن. نهایتش اینه که ممکنه نیاز به دارو و...داشته باش ...

من کسی بودم که دوران مجردیم اصلا پریود نمیشدم . یعنی فقط با دارو...اضافه وزنمم زیاد بود.

اما با داروی ساده الان دو تا بچه دارم...شما قطعا وضعیت بدنت بدتر از من نیست