2821
2789

خسته نباشی عزیزم

کافیه یه عکس بدی اونوقت اشراف کامل پیدا میکنی نسبت به شخص شخیصش

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    

تاپیک زدن در موردش ممنوعه. 

اما خلاصه وار بگم که آلبوم عکس نی نی سایتا رو داره و هر از گاهی با این عکسها خاطره بازی میکنه. 😐😐😐

خودش هم چون میدونه این کار وقیح و زشته برای همین اسم خودشو گذاشته وقیح

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😂😂😂😂 ترکید بنظرم اسم کاربریش مرد وقیح بود

به دقیقه نکشیده میترکه...کلی کاربری داره تا الان

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
خود مسئولای نی نی سایتن عکسا رو جمع میکنن هر از گاهی میزارن برای عموم وگرنه کسی نمیتونه ۲۴ ساعته تو ...

ممکنه همین باشه

توی مملکت هر چیزی بعید نیست

حتی این نی نی سایت زپرتی

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    
😐😐الان دیگه نیست؟؟چرا من ندیدم

شاید تو تاپیکت باشه...هوی وقیح خبر مرگت اگه اینجایی هلاک شی که اینقدر دخترا و خون به جگر کردی

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

البته به قول خودش توبه کرده ولی باور نکن...توبه گرگ مرگه

من دوست دارم یه بار تاپیک هاشو ببینم

ندیدی تا حالا؟ من کلی دیدم