2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من الهه مادر نصرت

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

نگین..مادر معصومه

خب شمامیانه بالا ابروکشیده اولادصادق داری باشوهرت مهربونی زنی باهمسایگیتون باشما باعداوت است اون چشم درشت کوتاه قدظاهرا باهات خوبه زودعصبانی میشی زودهم اروم میشی توخانه داری خوبی عاقل وزیرک ازبچه هات بهره مند میشی 

پرستو رابعه 

خب شماهم خیلی سختی کشیدی قدرت کسی نمیدونه بهت زیادتهمت میزنن یه نفرقدبلنده نصیحتت میکنه به حرفاش گوش کن مدتیه سررشته ی کارات گم کردی وبه فکرفرو رفتی  عاقبت به خیر است زودی عصبانی میشی توکل رویادت نره تا به خواسته ی دلت برسی خیالات فاسدنکن نمازاتو بخون ان شاالله خیراست

من رویام اسم مادرم فاطمه خواهش میکنم بگو بهم عزیزم

قدبلندسفیدچهره شوهرت باهات خیلی خوب میشه بخاطرحسن عملی که داری توکارای خودت بسیاربینایی باهمسایگانت مهربانی اما قدرت نمیدونن دشمن بدگو زیادداری رازدلت روبه کسی نگو شخصی بلندقد وچشم سیاه بین تو وشوهرت کارخرابی میکنه اگرخیروبرکتی درمال نمیبینی ازچشم حسدمردم است زیرابهت زیادحسودی میکنن به هرکس خوبی کنی بدی میبینی خیلی مهربون وخوش قولی  اسوده خاطرباش وبه خداتوکل کن ان شاالله خیر است