2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شیره انگور چجوری تهیه کنم؟

لبنیاتیا میفروشند.کدوم شهری؟قزوین از این فصل به بعد فراوون میشه.مغازه دارها هم میزنند شیره انگور موجوده.عطاریها بیشترشون دارند.از عسل هم میگند مفیدتره.من کسیو میشناختم به جای قرص آهن شیره میخورد.حتی طب سنتی خیلی سفارش کرده واسه خوردنش.به بچه هایی که شیرینیجات دوستدارند.قاطی آبجوش میریزند.تو شیشه شیر میریزند.به بهانه چایی میخورند.اصلا میشه بچه هارو کلک زد جای چایی شیره و آبجوش بدی به خوردشون🤔میتونی از پیجای طب سنتی تهیه کنی.تو اینستا بگردی پیدا میکنی.

شیره انگور چاق کنندس؟

معلومه که چاق میکنه.ناشتا یه قاشق بخوری بد نیست.من رژیم داشتم.که لاغر کنم.دو قاشق تو صبحونم داشت.یا ارده یا شیره.اگه میخوای چاق بشی دوتاشو باهم قاطی کن.یا تو شیره کنجد بزن بخور.کنجد سرشار از امگا ۳.عالیه

چگاپ دادم دکتر گفت کم خونی شدید داری قرص دادن 

اگر اهنه کمه علاوه برقرص ها ویتامین سی بخور و غذاهای سرشار از ویتامن سی چون جذب اهن بیشتر میشه

کاربراقا...أَللّهُمَّ لا تَکِلْنِى إِلى نَفْسِى طَرْفَةَ عَیْن أَبَداً: «خدایا مرا حتى به اندازه یک چشم بر هم زدن به خویشتن وامگذار»!(1)
تایپک گفتم غذا نه قرص بیشتر دقت کنید 

غذا رو دوستان گفتن بهتون

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️