2777
2789
عنوان

اگه شوهر شما این کارو میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2057 بازدید | 106 پست
برای شما۲۰ساله عشق نمیدونه چیه برای من میدونه وبچه نیس بچه به اونی میگن تا تقی به توقی میخوره میره ب ...

نه عزیزم همچنان بچست😁

و اینکه ادم بره بغل مامانش اصلا چیز بدی نیست و نشان دهنده ی بچگی نیست

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تا حدودی به اسی حق میدم چون پدر و مادرا نباید بین بچه هاشون فرق قایل بشن فقط بحث مادیات نیست اون دلگرمی ای هست که پدرشوهر ایشون به یک پسرش میده ولی اون یکی رو ساپورت نمیکنه.

Ich berge mich in deiner Hand
مهم نیس عزیزم اون ادم درست وحسابی نبوده ایشالله بهترین مرد دنیاتوسرنوشتت باشه وخوشبخت شی😍

فدات عزیزم همچنین امیدوارم همیشه لبت خندون و دلت شاد باشه😍😘

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
عشق به سن و سال نیس 😑😐

بالاخره یه بلوغ فکری هم نیازه

یعنی بچه ۱۵ ساله عاشق بشه اوکیه به نظرت؟🙄😶😶😶

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
نه بابا الان دافع یه چیزی گفته بعدم تا تو نخوای نمی شه قرص بخور 

منم زیاد گوش نمیدم بهش خودمم تا یه مدت طولانی نمیخام تاهردومون یه سن مناسب برسیم

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
نه عزیزم همچنان بچست😁 و اینکه ادم بره بغل مامانش اصلا چیز بدی نیست و نشان دهنده ی بچگی نیست

میشی انقد تلخ صحبت نکنی ....

این دوست عزیزم هنوز اول راهه ناامیدی نکن 

مثلا سوال بیاد: واحد ارامش؟!❤️ بگی حضورش در ثانیه 🤤🤤

اسی من بهت حق میدم از تبعیض ناراحت بشی ،مسئله مالی به کنار ،ولی از تبعیض آدم ناراحت میشه ،حتی در حد یه استکان چای

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
میشی انقد تلخ صحبت نکنی .... این دوست عزیزم هنوز اول راهه ناامیدی نکن 

خب بچست دیگه چه ربطی به نا امیدی داره آخه😐

بالاخره یه بلوغ فکری هم نیازه یعنی بچه ۱۵ ساله عاشق بشه اوکیه به نظرت؟🙄😶😶😶

مهم عقله به نظرم شما خودت چند سالته ؟

کمون کنم 13بیشتر نباشی با این طرز حرف زدنت... اگرم بیشتری گفتم ک مهم عقله

مثلا سوال بیاد: واحد ارامش؟!❤️ بگی حضورش در ثانیه 🤤🤤
نه عزیزم همچنان بچست😁 و اینکه ادم بره بغل مامانش اصلا چیز بدی نیست و نشان دهنده ی بچگی نیست

نظرتون محترمه هرجوردوست دارین فک کنین

مرد باید قوی باشه ن باهرمشکلی بشینه بغل مادرش زار بزنه غزیزم 

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥

در عجبم از رفتار نی نی سایتیا

ادم نباید بین بچه هاش فرق بذاره و بزرگترر باعث تفرقه بشه حتی باید تشویق کنن استارترو ک زودتر بچه بیارن اون پسرشه اینم پسرشه فرقش چیه

خدایا شکرت یه عشقی اومده تو جونم دیوونش شدم نی نی قشنگمو میگم برام حفظش کن
مهم عقله به نظرم شما خودت چند سالته ؟ کمون کنم 13بیشتر نباشی با این طرز حرف زدنت... اگرم بیشتری گفت ...

نه ده سالمه😂