2821
2789
مواقع خاصی استرس میگیری؟  حالت تهوع هم بهت دست میده؟

اره استفراغ میکنم 

از جنس مخالف و جمعی که بهم توجه بشه و مسیولیتی گردنم بیفته و کنفرانس و رابطه 

سعی کن زیاد بخندی مثلا فیلم طنز ببین ب چیزایی ک باعث استرست میشه فکر نکن و از همه مهمتر از خدا بخاه ...

خیلی سعی میکنم فکر نکنم به استرس نمیشه که نمیشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر کنم تو اینترنت کلیپ برای کنترل استرس باشه ولی اگ خودت ب تنهایی نمیتونی مهارش کنی پیش روانشناس برو کمکت میکنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️

عزیزم یه مشاوره قلب برو ، احتمال زیاد داره که جسمی باشه 

ممکنه افتلدگی دریچه میترال داشته باشی ، با نوار قلب و اکو مشخص میشه 

البته اگه این مورد باشه  چیز مهمی نیست و در واقع درمان هم نداره 

ولی وقتی بدونی علت حالت برای چیه بهتر میتونی باهاش کنار بیای و استرست کم میشه 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.
عزیزم یه مشاوره قلب برو ، احتمال زیاد داره که جسمی باشه  ممکنه افتلدگی دریچه میترال داشته باشی ...

اخه تپش قلب همیشه نیست موقع استرس میاد سراغم قلبمم رفتم گفته مشکلی ندارم عصبیه

اخه تپش قلب همیشه نیست موقع استرس میاد سراغم قلبمم رفتم گفته مشکلی ندارم عصبیه

یعنی اکو گرفت ازت ؟ 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.
مطمین نیستم تاثیری بذاره ای خدا چیکار کنم

عزیزم سعی کن جملات مثبت ب خودت بگی و مطمئن باش بقیه با تو فرقی ندارن خیلی وقتا سخنرانا کلا چرت و پرت میگن شک نکن تو اگ بهتر از اونا نباشی بدتر نیستی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
اره 

خوب راستش دختر من دقیقا مثل شما بود و پنج سال‌پیش پیش دکتر قلب بردم و ازمایش و اینا دادم گفتن چیزی نیست ، البته به زعم دکتر قلب این افتادگی دریچه میترال چون درمان نداره و مشکلی نیست ، گفتن چیزی نیست 

ومن سالها دخترم رو بردم مشاوره که هیچ تاثیری نداشت 

بلاخره بردمش پیش یه دکتر طب سنتی ، این دکتر تا شرح حالش رو دید گفت به احتمال زیاد این افتادگی دریجه میترال داره و تپش قلب و اضطرابش واسه همینه 

اتفاقا بهش گفتم دکتر قلب بردمش گفته هیچیش نیست 

خلاصه این دفعه برای خاص این موضوع بردمش دکتر قلب و بهش گفتم میخواهم ببینم دخترم افتادگی دریچه میترال داره یا نه 

که بعد اکو گفت اره ولی چیز مهمی نیست 

از نظر اونا مهم نبود و لی از نظر ما که دایم درگیر اضطراب دخترم بودیم و از این مشاور به اون مشاور میرفتیم  خیلی مهم بود 

الان دخترم میدونه چه اتفاقی داره تو بدنش میوفته و اضطرابش از کجا میاد ، برای همین به خودش مسلط شده و می دونه چطوری باهاش برخورد کنه 

انشاله شما هم علت اضطرابت رو بتونی پیدا کنی عزیزم

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز