2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من یه خانم دکتر میشناسم کارش عالیه چندسال پیش دوتا دندون خیلی خراب داشتم چندجا رفتم گفتن باید ب ...

ببخشید گلم میدونم خیلی زمان از اونموقه گذشته ولی میشه بهم بگین اون زمان هزینش چقد شد 

من میرسم به چیزایی که میخوام 😉
شوهر من دندون عقلشون خیلی بدجا بود و خرد هم شده بود چیزیش بیرون نبود.ی روز صبح رفتیم پیش ی دندانپزشک ...

سلام

خانم دکتر مهتا شهیدی کارشون عالی بود و قیمت مناسب ، این دکتر قیمتش بالاست ، من که هیچی از کشیدنم نفهمیدم ، تا نشستم گفتن تموم شد! باورم نمیشد که دندونم رو کشیدن ، عالی هستند و تو مطبشون احساس آرامش میکنی 

واقعا هرجا که میرید کلینیک دندانپزشکی حضرت مهدی که توی خ أتشگاه هست نرید واقعا افتضاحه.حیف این اسم که روی این درمانگاه گذاشتن الهی که خود حضرت مهدی جواب این کارشون را بده که اینطور با جان و مال مردم بازی می‌کنند یه مشت آدم بی سواد و بی‌کفایت.من 5تا از دندونای آسیام را به خاطر کار افتضاحشون از دست دادم و مجبور شدم ایمپلنت کنم با کلی هزینه و درد...

دوستان لطفا اصلا مطب دکتر المیرا پورسعید در اصفهان مراجعه نکنید! بنده به قدری برای درمان ریشه زیر‌ دست ایشون درد کشیدم که برای اولین بار بود زیر دست یک دندان پزشک فریاد میزدم و ایشون در کمال بی احترامی به من میگفت الکی آخ میگی یا واقعی؟ این دکتر بسیار بی تجربه و کم سن هستند و حتی تزریق بی حسی رو نمیتونن درست انجام بدن 

متاسفانه دکترای خوبمون کم هستن وایناییم که تازه دکترشدن یاتجربشون کمه اصلا کارشون خوب نیست من تا بحال چند بار برای زیبایی دندونام کارکردم که هربار بعداز مدتی کنده یا شکسته میشد فقط حواسشون به پول ووقتیم کرشون خراب میشه سرهم بندی میکنن واقعا متاسفم 

پیش هرکی رفتید پیش دکتر حسینی فلکه احمدآباد نرید،افتضاااااااااحه افتضاااااح،هم پول دادی هم دندونت  تازه خرابتر میکنه هم زیربار کاراش نمیره هم دیگه سنش بالا رفته اصا اشتباه پشت اشتباه هم هی هر هفته ول میکنه میره براشم مریضاش مهم نیسن هم یه منشی پیر بدخلااااق داره ینی نمیدونم چرا سنشون میره بالا بازنشسته نمیکنن خودشونو!خب بشین خونه بسه دیگه هی دندونای ملتو خراب میکن ک چی،ادم هم پول داده هم باید باز کارو زندگیشو ول کنه بره یجای دیگم پول بده تا خرابکاریه ایشونو درست کنه!!

2790
2778
2791
2779
2792