2777
2789
عنوان

کی مثل منه

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 26 پست
ازت انتظار پزشکی دارن بعد الان میگی پرستاری آزاد میارم؟؟؟؟؟؟؟والا حق دارن

دوران مدرسه درسم خوب بود خب چکار کنم باوجود یه طلاقو و ازدواج دوم ناموفقم همینم بزور اوردم

خب تقصیر خودتون اینقد قبل کنکور ادای بچه درسخون ها رو در میارید انتظار بالا میره والا من بهداشت قبول شدم خانوادم به همه شیرینی دادن اصلا از من انتظار نداشتن😂

کاش تصویرت نفس می کشید مادر

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خب تقصیر خودتون اینقد قبل کنکور ادای بچه درسخون ها رو در میارید انتظار بالا میره والا من بهداشت قبول ...

من درسم خوب بود معلمامم انتظارخانوادمو بردن بالا

دوران مدرسه درسم خوب بود خب چکار کنم باوجود یه طلاقو و ازدواج دوم ناموفقم همینم بزور اوردم

آخی عزیزم.خدا کمکت کنه.والا با تجربه دوبار زندگی ناموفق باید بهت افتخار کنن که قوی هستی

کدوم افتخار مامانم هروز دعا مبکنه من بمیرم

خدا نکنه عزیزم دور از جونت.هیچ مادری راضی به مرگ بچش نیست شاید مامانت عصبانی بوده یه چیزی گفته اما مطمئن باش چیزی تو دلش نیست 

موفق باشی ولی هر چی دوست داری اونو ادامه بده من اگه برگردم دبیرستان خیاطیو انتخاب می کنم ولی نکردم ...

من میخواستم برم ریاضی نزاشتنم الان شدم مسخره کل فامیل خاله وعمو دایی همه فکرمیکنن من یه ادمم که نمیتونم براخودم تصمیم بگیرم

خدا نکنه عزیزم دور از جونت.هیچ مادری راضی به مرگ بچش نیست شاید مامانت عصبانی بوده یه چیزی گفته اما م ...

از ته دلشه بارها شنیدم که داشته به خالم میگفته من نتونستم ارزوهای اونارو براورده کنم شدم یه ادم بی خاصیت 

گاهی به خودکشی فکر میکنم

من میخواستم برم ریاضی نزاشتنم الان شدم مسخره کل فامیل خاله وعمو دایی همه فکرمیکنن من یه ادمم که نمیت ...

اعتماد ب نفستو اوردن پایین 

واقعا ریاضی عالی بوده انتخابت 

به نظرم وقتی هنوز دانشگاه نرفتی تجدید نظر کن و رشته مورد علاقه اتو ادامه بده

ااین کارو کردم کامپیوتر براساس سوابق زدم دولتی 

منم سخت افزار خوندم موفق میشی برو دنبال علایقت ولی با احترام به پدرو مادرت 

ادما ی بار ب دنیا میان و این خود ما هستیم با تصمیماتمون زندگیمونو میسازیم چه غلط چه درست 

غلط باشه تجربه میشه درست هم باشه شکر خدا❤