2777
2789
عنوان

اجازه از همسر و مشکل من

| مشاهده متن کامل بحث + 2888 بازدید | 132 پست
کاریه که از اول کردی و محکم وابنسادی از اول حالا یا باید محکم وایسی و در حد اطلاع رفتار کنی یا تا اخ ...

باورتون میشع من اومدم خونه پدرم

و حاضره طلاقم بده و کوتاه نیومده الان دو ماه خونه پدرم هستم ولی کوتاه نمیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صلوات فرستادم مشکلت حل شه عزیزم🌹

صلوات بفرست بمیرم

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
خب مگه چه اشکالی داره...منم همینطورم...مرد بر همسرش ولایت داره...باید برای خارج شدن از خونه طبق شرع ...

همین شماها هستین ک‌ باعث شدین‌این مردا پررو باشن

.متاسفم برات.تا وقتی امثال‌شماها همچین تفکری داشته باشن وضعیت زنا همین میمونه

مگه چیه .مگه اجازه بگیری ازت کم میشه.اخه شماها دیگه یه روحین در دو جسم.باید بهش احترام بزاری و حتی همه جا بگی بدون اجازه شوهرم ابم نمیخورم .باید شوهرتو بزرگ جلوه بدی اینکه من مغرورم که معنی نمیده.اتفاقا کار خیلی خوبی میکنی ازش اجازه میگیری

میدونی که کار درست را شما انجام میدی؟ چرا تحقیر میشی روایت هست اگه اشتباه نکنم از پیامبر اسلام که اگه زنی بدون اجازه همسرش از منزل بیرون برود از زمانی که بیرون میرود تا برگردد مورد لعن ملائکه هست؟ برو تو گوگل سرچ کن روایت در مورد اجازه گرفتن زن از همسر

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما

منم ۸ساله ازدواج کردم تایک سال پیش همین بود ولی یک ساله خودش بعضی وقتا میگه اگه کاری داری یا جایی میری که صلاح بدون اینکه به من بگی برو

اگه وجود خدا باورت بشه اون وقت یه نقطه میزاره زیر باورت و یاورت مبشه!!!!!💐
خدا به حق امام حسین مشکل بیرونتیتو حل کنه و آرامش درونی بهت بده

تو رو خدا دعا کن بمیرم به خدا لطفه به من 

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
باورتون میشع من اومدم خونه پدرم و حاضره طلاقم بده و کوتاه نیومده الان دو ماه خونه پدرم هستم ولی کوت ...

باورم میشه عزیزم

خدا مصلحتتو میدونه بسپر به خودش 

اگه حوصله داشتی برو تاپیک با عنوان خاطره از حاجت گرفتنا و نگرفتنا رو بخون