2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 22 پست
خواهش میکنم  این بیماری حسادت و درمان کن خدا بهت نی نی میده، هر طور میتونی کنترلش کن، من بخدا ل ...

من همیشه بی بی چک مثبت میدیم خوشحال میشدم با خودم میگفتم از منم یه روز مثبت میشه

ولی الان دیگه ناامید شدم😔

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نمیدونم هستم یا نه اینجوری با این بیبی چکی ک همش هاله میزنه 

هاله داشتن که مشکلی نداره

درسته

فقط اینکه زود ازمایش دادی

عجله کردی

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من همیشه بی بی چک مثبت میدیم خوشحال میشدم با خودم میگفتم از منم یه روز مثبت میشه ولی الان دیگه ناام ...

ناامیدی کار شیطانه... تا ماه صفر تمام نشده ،ب امیدخدا فردا،

یه عروسک بخر،نذرحضرت رقیه کن،روضه بگیر خودت تنهایی،عروسک و بزار توی سینی،بعد برا حضرت رقیه خودت روضه بخون،

الهی  که بحق  گوشواره ی حضرت رقیه،بزودی باردار بشی،

و عروسک رو تقدیم‌کنی ب خانمی که باردار نمیشه

ناامیدی کار شیطانه... تا ماه صفر تمام نشده ،ب امیدخدا فردا، یه عروسک بخر،نذرحضرت رقیه کن،روضه بگیر ...

خیلی خیلی ممنونم خانم مهربون و عزیز

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
خیلی خیلی ممنونم خانم مهربون و عزیز

سلامت  باشی عزیز دل،الهی که بزودی زود،ب طور معجزه وار ،لطف خداوند شامل حال ات بشه   و صلاح ببینه بنده اش رو  در دامان شماخواهرم،بسپاره که در راه خداوندتربیت اش کنی...هرچندکه حکمت های خداوندو گرفتن و ندادن اش هم لطف هست، توکلت بر خدا باشه و ذره ای ذره ای حتی، دل ات نلرزه،یه وقتایی ما فکر میکنیم برای انجام دادن چیزی اماده ایم ولی بعد که وارد عمل میشیم اون چیزرو ناقص تحویل میدیم  متوجه میشیم،ن توانایی اش  رو داشتیم نه امادگیش و،و بعد شرمنده میشیم،خیلی از ما آدما،ن توانایی فرزند پروری،ن توانایی اشناکردن اش با خدارو داریم اصرار پُشت اصرارکه باید فرزندی ب  دنیا بیاریم،بعدهم که ب دنیا میاد میسپاریمش ب جامعه تربیت اش کنه...یا بی توجهی میکنیم نسبت ب تربیت اش.یا همه ی  نیازهاش و برطرف میکنیم جز نیاز روحی _معنویش... حالا هم اگر تاخیری پیش اومده خواهرم ب فال نیک بگیر،فکر کن خداوند بهت فرصت داده که برای اینده ای فرزند،معلوماتت راجع ب فرزندپروری و پُربارکنی،تا میتونی وقتت رو صرف،یادگیری درمورد تربیت فرزند کن... امیدت هم ب خدا

سلامت  باشی عزیز دل،الهی که بزودی زود،ب طور معجزه وار ،لطف خداوند شامل حال ات بشه   و صلاح ...

ممنونم عزیزم که برام وقت گذاشتی نوشتی

یله حق با شماست

حتما حکمتی داره که من متوجهش نیستم

ان شاءالله خداوند پشت و پناه خودتون و زندگیتون باشه