2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یخوای زیر نظر مشاور با برنامه غذایی اصولی طبق سلیقه خودت بدون گشنگی کشیدن ماهی دو تا پنج کیلو کم کنی ...

اگر واقعی باشه چرا که نه 

مثل لیمومی؟

دوستای گلم میشه خواهش کنم برای خونه دار شدن خواهرم یه صلوات بفرستین؟ با دوتا بچه خیلی عذاب میکشه.ممنون
یخوای زیر نظر مشاور با برنامه غذایی اصولی طبق سلیقه خودت بدون گشنگی کشیدن ماهی دو تا پنج کیلو کم کنی ...

رژیم برای باردارا هم داره؟؟؟ 

مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄
بعد از اینکه کوچولوت اومد میتونم کمکت کنم در کنار شیردهی وزن کم کنی😌

عزیزم من 158قدمه با وزن 56 اندامم متناسب هس فقط خیلی کم شکم و پهلو دارم به نظرت میشه با دراز و نشت از بین برد یا ورزش دیگه ای هم لازمه؟ 

یه توضیح کوچک بدین 

ازتون یسری سوال میپرسم تا شرایط بدنیتونو بفهمم بعد شما بهم میگید چه چیزایی رو نمیتونید نخورید من توی رژیم اونارم میارم و ۲۴ ساعته پشتیبانی میکنم

ازتون یسری سوال میپرسم تا شرایط بدنیتونو بفهمم بعد شما بهم میگید چه چیزایی رو نمیتونید نخورید من توی ...

من سر برج حتما حتما حتما با شما هماهنگ میکنم 

ضمنا از روی تجربه رژیم میدین یا مدرک و تحصیلات

دوستای گلم میشه خواهش کنم برای خونه دار شدن خواهرم یه صلوات بفرستین؟ با دوتا بچه خیلی عذاب میکشه.ممنون
من سر برج حتما حتما حتما با شما هماهنگ میکنم  ضمنا از روی تجربه رژیم میدین یا مدرک و تحصیلات

هم لیسانس علوم تغذیه دارم و هم تجربه تو این زمینه 

قیمتم کمه چون تازه دارم اینترنتی کار میکنم😶