2777
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 36 پست

با مشاور هم صحبت کردیم ولی فایده ای نداشت مشاور بهش گفت شما تحت هیچ شرایطی نباید زن و بچت رو رها کنی و بری.... ولی کو گوش شنوا 

از غصه و ناراحتی مریض شدم.. پدرم فوت شده مادرم مریضه نمیتونم به‌ بگم خواهر و برادرم هم از من کوچکترن.. به کی بگم آخه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با مشاور هم صحبت کردیم ولی فایده ای نداشت مشاور بهش گفت شما تحت هیچ شرایطی نباید زن و بچت رو رها کنی ...

ای بابا میزاره میره تاچندروز نمیاد?

دخترم وقتی بهم میخندی، انگاری دنیا بهم میخنده ...      
من اصلا تحمل قهر ندارم همیشه پیش قدم هستم حتی زمانی که اکتر مواقع اون مقصر باشه... به ذهنم رسید به پ ...

ایندفعه پیشقدم نشو محلش نزار ببین خودش میاد

خب چرا اینقدر دعواتون میشه سرچی???

اصلا حرف نمیزنه که دعوامون هم بشه 

. به محض اینکه مثلا میگم امروز خسته ام اخم و تخم میکنه حرف نمیزنه به دردو دلم گوش نمیده خودشون میزنه به اون راه.. بعد هم به هر بهانه ای میزنه بیرون.. 

مثلا شب عید امسال به خاطر اینکه بچرو تهدید به کتک زدن کرده بود و بچه از ترس هرچی میگفتم می گفت چشم تا اینکه یه روز بهم گفت مامان بابا گفته من میخواد بکشه وقتی این حرف رو زد چگرم آتیش گرفت نه داد زدم نه هوار فقط بهش گفتم چرا بچرو تهدید کردی چرا... در جوابم فقط گفت به خاطر تو.. بعد هم یک هفته گذاشت رفت 

اصلا حرف نمیزنه که دعوامون هم بشه  . به محض اینکه مثلا میگم امروز خسته ام اخم و تخم میکنه حرف ...

ابجی یکهفته?

کجا میره نکنه صیغه ای داره یا دوست خونه مجردی ?

کارش چی ?

چندسالش?

تابحال آتو نداشتی ?