2777
2789
عنوان

شوهرم توی خواب بودم که

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 32 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخه چرا گوشی اینور باشه یا اونور مگه بهت شک داره که این حرکتو کرد واقعا که اصلا بگو برداشتم چت کردم زنگ زدم عکس گرفتم خب که چی واقعا چرا بعضی ها اینطورن اونها کارشون درسته یا اونهایی که به این چیزها کاری ندارن و اعتماد دارن سختگیری خوبه یا اعتماد 

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما
کلی توهین کرد بهم چرا برش داشتی هرچی میگفتم دلیلمو قانع نشد یهویی سکوت کرد بغلم کرد گفت ببخشید...خان ...

بهت شک کرده 

فک کرده اون میخابه تو تو گوشی هستی 

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..

عزیزم گوشی رو زیر بالش و حتی کنار تختون ک میخابین نزارین امواجش خطرناکه

داداشم تو توان بخشی کار میکرد یه اقایی بنده خدا دور از جون به همین دلیل فلج شده بود

فمینیست هستم
خب اکثر ماها شبا شوهره میخوابه میایم نی نی سایت. شوهرش یه لحظه مغزش استپ کرده نفهمیده چ میکنه

منم دقیقا هفته پیش همین اتفاق واسم افتاد 

هنوزم شوهرم باهام باد داره ☹☹☹

تحریم کرده که شبا گوشیم خاموش باشه ☹☹

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..