melika_magh__ مدیر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 392 عنوان حمله فیشینگ😶😨😨😨😨 | مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 17 پست بچهها یکی از دوستام تو واتساپ برام یه پیام فرستاد که لینک تخفیف کفش آدیداس بودبعد من فقط رفتم سوالاشو ج دادمسوالاشم این بود که مثلا از آدیداس راضی هستین یا تاحالا از آدیداس خرید کردین؟حالا فهمیدم یه نوع حمله فیشینگ بودهحالا من چیکار کنممممم؟؟؟؟؟؟؟ نمیشه ته هیچ شبِ تاریکی صبح و طلوع نباشه💖 1399/07/17 | 11:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
melika_magh__ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 392 سلام من هم وارد لینکش شدم و برا چندنفر هم فرستادم😭😭 من پیگیری کردم گفتن همش الکی بوده چیزی نمیشه نمیشه ته هیچ شبِ تاریکی صبح و طلوع نباشه💖
زهرهههههه عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 1 سلام بچه ها این مقاله رو بخونید در مورد حمله فیشینگ توضیح داده که چطور تو دام این کلاهبرداریا نیفتید https://authin.ir/phishing/
melika_magh__ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 392 سلام بچه ها این مقاله رو بخونید در مورد حمله فیشینگ توضیح داده که چطور تو دام این کلاهبرداریا نیفتید ... مرسی نمیشه ته هیچ شبِ تاریکی صبح و طلوع نباشه💖