2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاین همدردی🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 34 پست
ماهی یبار  سک س دارن ،چی میگی طرف سرد مزاجه ،چطوری بره باهاش حرف بزنه ،تو میگی رابطه رو زوری بگ ...

دقیقا همینطوره 

کلیییی لباس خوشکل دارم تو کانال تلگرامم با قیمتای استثنایی 
ماهی یبار  سک س دارن ،چی میگی طرف سرد مزاجه ،چطوری بره باهاش حرف بزنه ،تو میگی رابطه رو زوری بگ ...

اگ نیاز جنسیشو جای دیگ برطرف نمی کنه یا به قول شما سرد مزاجه میتونه بره دکتر خودشو درمان کنه که هر چی بگذره بدتر میشه زندگی ارزششو داره مخصوصا الان که پای بچه وسطه

هیچکس من نیست و این قدرت منه 🍃🌸تیکر به وقت تولد دو سالگی رایان جونم 🥳❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ نیاز جنسیشو جای دیگ برطرف نمی کنه یا به قول شما سرد مزاجه میتونه بره دکتر خودشو درمان کنه که هر چ ...

درست میگی 

شاید سرد مزاجیشو درست‌کنه 

ولی کسی ک بی احساسه ک‌حتی حاضر نیس بعد از یکماه منو ببوسه یا بغل کنه یا حتی دستمو بگیره چی؟؟

درست میگی  شاید سرد مزاجیشو درست‌کنه  ولی کسی ک بی احساسه ک‌حتی حاضر نیس بعد از یکماه من ...

مگ دوست نداره؟😧چطور نامزدی خوب بود نکنه عاشق یکی دیگ شده 😱

اگ نیاز جنسیشو جای دیگ برطرف نمی کنه یا به قول شما سرد مزاجه میتونه بره دکتر خودشو درمان کنه که هر چ ...

نه متاسفاته ،سرد مزاجا فقط باید با سرد مزاجا استفاده کنن ،هیچ دارو و درمانی نیست اگه هم باشه موقتیه ،این خصلت چسبیده به روحش ،خصلتی که هم از لحاظ جنسی هم از لحاظ عاطفیه ،اینجور آدما دیگه جایی برای صحبت ندارن ،اینجور آدمارو فقط میشه تحمل کرد یا به شرایط عادت کرد بخاطر بچه ،حالا اگه خیانت کار باشه ،که بدتر ،چون فکر میکنن مشکلشون زنشونه میرن سراغ زن دیگه ،درحالی که مشکل خودشونن نه کس دیگه 

اول خدا بعد دکتر مایکل نیوتون 🧘‍♀️
نه متاسفاته ،سرد مزاجا فقط باید با سرد مزاجا استفاده کنن ،هیچ دارو و درمانی نیست اگه هم باشه موقتیه ...

😵😵وای اسی گناه داره بیچاره

😵😵وای اسی گناه داره بیچاره

اخه آدم چطور میتونه یک ماه یک ماه س کس کنه مگه پیرمرد پیرزننن؟ بخدا مادربزرگ من ۶۵ سالشه هر هفته س کس داره ،اخه مگه میشه بدون س کس زندگی کرد ،اگه س کس نکنه چرا اصلا ازدواج کرده ،ازدواج چه معنی داره ،ازدواج کرده که فقط کلفتی کنه بچه داری کنه ،شوهرم خیانت کنه سک س نکن و محبت نبینه ،خودت فکر کن ببین این رسمشه ؟

اول خدا بعد دکتر مایکل نیوتون 🧘‍♀️
مگ دوست نداره؟😧چطور نامزدی خوب بود نکنه عاشق یکی دیگ شده 😱

والا من نمیدونم 

خرجیمو میده مرتب

تو کارای خونم کمکم میکنه 

ولی دیگه از همه لحاظ صفررررر

اخه آدم چطور میتونه یک ماه یک ماه س کس کنه مگه پیرمرد پیرزننن؟ بخدا مادربزرگ من ۶۵ سالشه هر هفته س ک ...

خیلی سختههه خیلیییی اوووف تصورشم سختهه

نه متاسفاته ،سرد مزاجا فقط باید با سرد مزاجا استفاده کنن ،هیچ دارو و درمانی نیست اگه هم باشه موقتیه ...

کاش همه اینو درک کنن🙁😔

والا من نمیدونم  خرجیمو میده مرتب تو کارای خونم کمکم میکنه  ولی دیگه از همه لحاظ صفرررر ...

والا من نمی دونم چی بگم خدا کمکت کنه چند سالتونه؟

اخه آدم چطور میتونه یک ماه یک ماه س کس کنه مگه پیرمرد پیرزننن؟ بخدا مادربزرگ من ۶۵ سالشه هر هفته س ک ...

من بهش میگم ولی فایده نداره 

من هرموقع درخواست س کس کردم 

میگه نه الان نمیشه الان فلانه و...

برا همین از بس همیشه ج نه رو داده 

دیگه نمیگمش چون خورد میشم واقعا