2777
2789
عه سایت خرابه شانس من  ایفون پرومکس 😍

مبارکه به خوبی و خوشی استفاده کنی

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
چرا تازگیا شوهرا پولدار شدن آیفون هدیه میدن چند شبه🤔🤔🤔

👊🏻😕😂شت

دقبقا موقعی میخرن ک سایت خرابه

لعنتیای پولدار هماهنگ میکنین؟! 

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

👊🏻😕😂شت دقبقا موقعی میخرن ک سایت خرابه لعنتیای پولدار هماهنگ میکنین؟! 

بخدا من نمیدونستم سایت خرابه 

چه دلیلی داره دروغ بگم خودمم ناراحتم چرا عکسش نمیاد 

چرا انقد ذهنتون مسمومه

❤️
من ۵ تا صلوات فرستادم برات عزیزم میشه لطفا شمام تاپیک اخر منو گزارش بزنی خیلی واجبه

مرررسی مهربون چشم حتما

سلام مهربونا میشه ازتون خواهش کنم دعا کنید همسرم کار خوب گیرش بیاد تا اینقدر خسته نباشه انشالله تنش سلامت باشه،خدایا یعنی میشه منم معلم شم...برای سلامتی خانوادم و پسرم که یه عمل سخت در راه داره صلوات میفرستی حالا برای خودت و آرامشی که از دعا کردن واسه من بهت رسید صلوات...از هر دستی بدی از همون دست میگیری  ممنون میشم برام دعا کنید حتما خدا تورو هم به آرزوهات میرسونه💓💓💓خدایا به من و همسرم توانی بده که هیچوقت تورو از یاد نبریم و راضی به رضای تو باشیم........
بخدا من نمیدونستم سایت خرابه  چه دلیلی داره دروغ بگم خودمم ناراحتم چرا عکسش نمیاد  چرا ا ...

😕

خو عروسکم من ای چشمم از او چشمم خوشالتر ک همسرت دوستت داره و برات کادو گرفته

چ نفعی برا ما داره ما داریم درمورد چند مورد قبلی میگیم 

بعدم بین ای همه تاپیک خیانت و کتک اینو بببنیم خوشالم میشیم 

اندکی_تامل#  

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱

ببخشید بچها بخدا من نمیدونستم عکس نمیاد واقعا ذوق کرده بودم خواستم عکس بزارم قفل می‌کنم چون تو‌ همین ی دقیقه ذوقم کلا از بین رفت هروقت سایت درست شد میزارم ممنون از دعای خوبتون عزیزای دلم 🥰😍

❤️
کاش می‌شد عکس گذاشت تا دهن بعضیا بسته بشه گلم 

ببخشید چه دلیلی داره خودتون رو به بقبه ثابت کنید یا حرف های مفت بقیه رو بشنوید عکس نزارید راحت زندگی کنید‌

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.