2777
2789
عنوان

توام امشب بخاطر چهلمین روز شهادت آقا دلگیری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 38 پست

پارسال به سه تا بچه رفتم  هنوز شیرینیه سلامی که دادم به آقا زیر زبونم

امروز بچه هام پیا ده روی رو دیدن گفتن ما چرا نمیریم دیگه 

گفتم مامان راه بسته اس کرونا هس

گفتن آرزومونه بریم کربلا

آخه کوجیک بزرگه عاشقشن

عشق فقط امام حسین

صلی الله علیک یا اباعبدالله

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
خوشبحال حست من حسی ندارم جونورم

دورراز جون... ب حس نیست.. به دله حتما دلت امام حسین دوست داره 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو# حسین(ع) بچگیمی😢

داشت زير لب می خوند:"كه من باد ميشم ميرم تو موهات'👱‍♀️..."بهش گفتم به جای اينكه واسم كنسرت برگزار كنی 🎉پاشو كمک كن اين تختو جا به جا كنيم، كمرم درد گرفت به خدا!با شيطنت باز گفت:" ای بخت سراغ من بيا، كه رخت خواب من با خيال خامم گرم نميشه"   😂❤بهش گفتم از بد شانسيت كه بختت من بودم، قيافه ی ناراحت و اخمو به خودش ميگيره و آه ميكشه، ميگه هيييی😣...كنارش ميشينم، بهش ميگم پشيمونی؟ميگه: میدونی من يه تئوری دارم، ميگم كه هر كسى توزندگيش عاشق يک نفر بايد بشه، اون آدم درست يا غلط هميشه عاشق اون آدم ميمونه، دلش به ياد اون آدم گرمه👫،چشماش👀 به خيال اون آدم گرم خواب ميشه، دستاش👐 با خيال اون آدم گرم ميمونه.حالا ببين، چقدر بايد، خوش شانس و خوشبخت باشی، كه همونی رو پيدا كنی كه اونم شب ها با خيال تو ميخوابه، روزا به عشق تو بيدار ميشه❤. چقدر بايد خوشبخت باشی كه بين اين همه آدم كسى رو پيدا كنی كه همونطور كه اون وسط ذهنت جا كرده، توام وسط قلب اون جا كنی💑...بهش گفتم: تو پيدا كردی؟گفت: من خوش حالم، تو خوشحالی؟ همين الان؟😊       گفتم: خب آره، داريم خونه ی آينده مونو🏡 ميچينيم، تو كنارمی و خوشحالم، همه حالشون خوبه...حرفمو قطع ميكنه و ميگه: پس دوتامون💑 درست انتخاب كرديم،هيچكی پيش آدم اشتباهی خوشحال نيست..❤

باز هم زائرت نیستم😥از دور سلام🤲🤚خودت کمک کن سال دیگه حال خوب و طعم خوش و خوشبختی رو بچشم ..همه خوشبخت و خوشحال باشن منم عین بقیه 

خوندی دعا کن بلایک 🙏😥

خدایا شکررررت🙏 
پارسال به سه تا بچه رفتم  هنوز شیرینیه سلامی که دادم به آقا زیر زبونم امروز بچه هام پیاه ده رو ...

😭😭😭😭😭😭 بگو دعا کنن بچه هات سال دیگه من و بچمم بریم.. 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
باز هم زائرت نیستم😥از دور سلام🤲🤚خودت کمک کن سال دیگه حال خوب و طعم خوش و خوشبختی رو بچشم ..همه خو ...

ان شاء الله حاجت روا شی... 

😭😭😭😭😭😭 بگو دعا کنن بچه هات سال دیگه من و بچمم بریم.. 

ان شاالله خدا روزیت کنه زیارت بری با بچه ات

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
پارسال به سه تا بچه رفتم  هنوز شیرینیه سلامی که دادم به آقا زیر زبونم امروز بچه هام پیاه ده رو ...

به بچه هات بگو واسم دعا کنن ترخدا 

خیلی تنهام هیچکس کمکم نمیکنه ولس توکلم به خداس میشه واسه حاجتم صلوات بفرستی؟❤

عزیزمی چشم❤

حاجت روا بشی... 😭😭

دلم تنگه برا نجف تا کربلا... چه صفایی داشت

برای بین الحرمین

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

خیلی دلم تنگه برا حرم 

حسین جان از خدا ظهور آقامونو بخاه

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

چشماتو ببند؛ خیال کن که با زائرایی!

چشماتو ببند؛ خیال کن که الان کربلایی!

وقتی عاشقی؛ تو هم اونجایی…

چشماتو ببند؛ اگه گذاشت گریه بی امونت

چشماتو ببند، چای عراقی بخور نوش جونت

حالا که شده گریه مهمونت

از ما که گذشت… الهی هیچ کس از سفر، جا نمونه

از ما که گذشت… الهی هیچکی دیگه تنها نمونه…