2777
2789
عنوان

برای همیشه با چاقی خداحافظی کن👋🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 50 پست
برای کسایی که فشار خون دارن این رژیم اشکالی نداره؟؟؟و حدودا درماه چقدر وزن کم میشه با این رژیم؟؟

نه عزیزم مشکلی نداره چون دقیقا غذای سفره و عادی هستش و توی ۲۵ روز نسبت به نوع بدنتون ۲ تا ۵ کیلو کاهش وزن و سایز دارید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ی دکترهست ک ی گروه زده کلا برای ورودی ب گروهش۲۵میدی اونم میریزه ب حساب شیرخوارگاه محک یعنی توهرچ ...

خب یه رژیم توی گروه میزاره برای کلی آدم در صورتیکه هرکس باید متناسب بدن خودش رژیم داشته باشه عزیزم

اگر خواستین توی واتساپ یا تلگرام براتون می‌فرستم❤️

مرسی گل♥️

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
خب یه رژیم توی گروه میزاره برای کلی آدم در صورتیکه هرکس باید متناسب بدن خودش رژیم داشته باشه عزیزم

نه ایشون فوق تخصص تغذیه اس بهترمیدونن چی خوبهتاکسایی ک رژیم رواز توی نت میگیرن ادعای پزشکی هم دارن

نه ایشون فوق تخصص تغذیه اس بهترمیدونن چی خوبهتاکسایی ک رژیم رواز توی نت میگیرن ادعای پزشکی هم دارن

عزیز دلم فوق تخصص تغذیه واقعی اول از هرچیزی میدونه بدن هرکس با یکی دیگه متفاوته و به هیچ وجه یه برنامه غذایی مناسب چندین نفر نیست❤️

ببین من علاوه بر شیردهی . کم کاری تیروئید دارم و لووتیروکسین می خورم. وزن ۷۸ قد ۱۶۸.اگه میشه بگو چطو ...

هیچ اشکالی نداره عزیزم من با توجه به تیرویید و شیردهیتون براتون براتون تنظیم میکنم❤️واتس اپ یا تلگرام یا اینستاگرام هرکدوم شما راحت ترین بگین