2777
2789
عنوان

خدایی از همتون خوشگل بودم من که اسپند دود کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2311 بازدید | 221 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂😂😂😂😂 چند سالتونه ؟

30 سالشون هست ماهم هرچی بهشون میگیم خوشگلید ولی زیبایی نسبی هست شاید چهره ای که من میپسندم کس دیگه نپسنده دلیل بر زشت بود نیست هرکس زیبایی خودش رو داره و مهم اینه خودش چهره اش رو دوست داشته باشه ولی ایشون تاپیک 4 یا 5 ام هست که میزنن میگن هرکی بگه من خوشگل نیستم حسود هست

من گمان میکنم که همیشه ذره ای دیوانگی برای خلق سرنوشتت لازم است #مارگارت_ یورسنار                              تو فکر می‌کنی که درد هیچوقت تموم نمیشه ولی میشه ولی اولش باید اجازه بدی درد وارد بشه نمیتونی باهاش بجنگی ازت قوی تره باید توش غرق بشی اما سرآخر یاد میگیری توش شنا کنی و با هر نفسی که باهاش میجنگی قوی تر میشی و بهت قول میدم بالاخره شکستش میدی.                               🎶🎤🏃🏻‍♀️ 

#ساغیتو_عوض_کن

خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤

شتتت اینو یادم رفت تو اخبار نینی سایت بنویسم

با اینکه بیشتر از ۴۰ روز گذشته ولی باز دلتنگتم حس میکنم هستی هر روزش دختر ۲ سالت میپرسه مامانم کو نمیادش خدایا خودت درمونو بده🖤 .                                                                  ۲۲ سالمه ۲ ساله عقد هستم انشالله همیشه سلامتی و دل خوش باشه💌🤵.یه دختر گیمر🎮 هستم اگه کسی میاد پلی بدیم بازی های گوشی 📱و pc🖱. به کانال آپارتمم سر بزنید ویدیوهامو تماشا کنید🧡💛🧡💛https://www.aparat.com/Apranikgirl💛🧡💛🧡
وای 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اخه صبح تاحالا میگه اقرار کنید خوشگلم😐 جوراب شیشه ای همچین اعتماد به نفسی داشت خداییش الان پوتین چرم شده بود⁦🤦🏻‍♀️⁩الان میگه حسودی نکن

ادم با ی تن پشم بیاد با کاراتون میریزع اعتمماد بنفستونو اگ زردچوبع داشتع باش زعفرون میش

😕

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خدا_شفا_بده#  

خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤

خاک_تو_سر_ساغی_تو#  

30 سالشون هست ماهم هرچی بهشون میگیم خوشگلید ولی زیبایی نسبی هست شاید چهره ای که من میپسندم کس دیگه ن ...

سی سال و انقد کودک ماب؟

قشنگ میشه ازشون‌ بعنوان شاخص رشدنیافتگی استفاده کرد

سایت از صدا پر است و از حرف خالی