2789
عنوان

زنا کار

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 23 پست
بعید ینفر بخاطر پول بخواد زندگی عزیزترین کسانشو بهم بریزه. یه چیزی این وسط هست که احتمالا به این خان ...

یعنی چی مثلا 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹
دوستم حتی به طلاق از شوهرشم فکر میکرد من دعواش کردم که به خاطر گناه کس دیگه زندگی بچتو میخوای نابود ...

اره به نظرم این مسئله ای نیست که ادم به خاطرش طلاق بگیره ولی یه جور حس دلچرکینی ادم‌پیدا میکنه به شوهرش که یکم‌بگذره به شرایط جدید عادت میکنه. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره به نظرم این مسئله ای نیست که ادم به خاطرش طلاق بگیره ولی یه جور حس دلچرکینی ادم‌پیدا میکنه به شو ...

به نظرت به دوستم بگم بره مشاوره حرف بزنه آروم بشه چون من هرچی بهش دلداری میدم میگم خودتو بچتو بسپار دست خدا با چیزی کاری نداشته باش آروم نمیشه 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹
به نظرت به دوستم بگم بره مشاوره حرف بزنه آروم بشه چون من هرچی بهش دلداری میدم میگم خودتو بچتو بسپار ...

اره بره مشاوره. کلا هرجور هست تو خودش حالا با کمک‌مشاور حلش کنه که احساسی که داره تبدیل به نفرت از شوهرش نشه. بچش گناه داره بخواد طلاق بگیره

یعنی چی مثلا 

ببین احتمالا پدرشوهره دوستت یه کاری کرده که کل خانوادش ازش بریدن .و الان شوهرش به مادرش حق داره میده که به ینفر جدید فکر کنه که بعد پدرش تنها نمونه. 

یا اینکه شوهر دیده اگه با مادرش همراه  نشه اوضاع بدتر میشه .ترجیح داده اینجوری حواسش به مادرش باشه. 

در کل اسی آدم هایی اینجوری روابطشون خیلی پیچدس .خیلی درگیرشون نشو 

درسته حق با شماست دوستم میخواد یه جورایی شوهرش فقط مال خودش بشه و از مادرش متنفر باشه که اینم نمیشه امروز دیگه رک بهش گفتم تا به خودش بیاد خدا خودش ناظر به اعمال همه هست گفتن تو با خدا باش همه چیو بسپار دست خودش 

خانما بازم از نصیحتاتون بگید به دوستم نشون بدم بخونه به خودش بیاد بخدا آرامش نداره یک لحظه همش میگه چرا توی زندگی من باید این ننگ باشه