2777
2789
درد شدید بدن،تب ولرز، کوفتگی،اسهال، حالت تهوع، معد درد،هرازگاهی سردرد

منم معده درد دارم گاهی یعنی از کرونامه؟مخصوصا یه ساعت پیش داشتم 

این دنیا و اون دنیا میسپرمت دست خدا✋خدا خودش میدونه چیکارت کنه که باعث زندگیم میشی.ولی اینو بدون اگه نتونم از یقت بگیرم اون دنیا دست از یقت برنمیدارم✋تقدیم به ننه نمک بحرومش😏  💕چوب خدا صدا نداره💕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درد شدید بدن،تب ولرز، کوفتگی،اسهال، حالت تهوع، معد درد،هرازگاهی سردرد

فقط و فقز مایعات داغ بخور عسل وآبلیمو و آب جوش...دم کرده آویشن و زنجبیل...سوپ ...روزی ۳ بار آب نمک قرقره کنه...اب لیموشیرین روزی سه بار...اصن سمت لبنیاتو سرخ کردنی نرو تو یه هفته حالت خوب میشه

سرفه هاتون چه جوری بود بچه ها...من سه روزه مریضم خودمو دوروزه اول ۸۰ درصد درمان کردم ۲۰ درصدش مونده اونم سرفس منتهی من نمیدونم کورونا دارم یا نه سرفه های شما چطوریه 

مایعات میخورم خیلی گشنمه ولی نمیتونم غذا بخورم همش حالت تهوع دارم

منم دقیقا همینطور بودم

قرص ب۶بخور....بتونی یه سرم بزنی کلی حالت بهترمیشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
منم معده درد دارم گاهی یعنی از کرونامه؟مخصوصا یه ساعت پیش داشتم 

علائم دیگه چی داری،معده دردم یه جوری انگار یکی معده م رو فشار میده پاش رو گذاشته رو معده م، ببخشیدا فک میکنم آروغ بزنم خوب میشه ولی اصلا فایده ای نداره

علائم دیگه چی داری،معده دردم یه جوری انگار یکی معده م رو فشار میده پاش رو گذاشته رو معده م، ببخشیدا ...

مال من پریشب شروع شده علایمش.حالت تهوع و استفراغ.کوفتگی گلو درد وسردرد مخصوصا پیشونیم معدمم فک کنم اسیدش بالا اومده میاد دهنم اصلا🤢

این دنیا و اون دنیا میسپرمت دست خدا✋خدا خودش میدونه چیکارت کنه که باعث زندگیم میشی.ولی اینو بدون اگه نتونم از یقت بگیرم اون دنیا دست از یقت برنمیدارم✋تقدیم به ننه نمک بحرومش😏  💕چوب خدا صدا نداره💕
سرفه هاتون چه جوری بود بچه ها...من سه روزه مریضم خودمو دوروزه اول ۸۰ درصد درمان کردم ۲۰ درصدش مونده ...

سرفه خشک، انگار به زور داری سرفه میکنی و خس خس سینه و نفس کم میارم

سرم فقط ۲۴ساعت حالم رو خوب می‌کنه باز شروع میشه

اما من با سرم خوب شدم

البته دوروز پشت هم...ویتامین و آنتی بیوتیک و ب۶ هم داخلش زد

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
آب هویج و هلو خیلی خوب میشه، مخصوصا هلو برا معده

ممنون گلم انشالله هرچه زودتر خوب بشی