سلام دوستان ... خانومایی که به سیاستو زیرکی معروفید 😊 میشه چنتا ازین تکنیکای رفتاری رو هم به ما یاد بدین ... من دوست ندارم ساده باشم ☺ معمولا بیان و نفوذ خوبی دارم اما خب چون مهربونو ریلکسم (( خیلی چیزای ساده که بقیه خودشونو میکشن براش من ازش میگذرم چون نمیدونم دقیقا چیا مهمه )) بعضی وقتا بهم گفتن ساده من ازین بدم میاد و نمیخوام سادگی رو (( البته همچین هم هالو نیستم ولی میشه شما یه چیزایی که میدونین به اشتراک بزارین ؟ )) مرسی ... راستی من خیلی کم تجربه ام
🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا... ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗 حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
😂😂😂همچینم نپسندیدم میدونی فقط میخام ساده نباشم این یکم بده خوشم نمیا شوخی#
🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا... ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗 حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
دقيق نميتوني بفهمي ولي تا حدوي ميتوني بفهمي اين کارت هم خودتو جلوش بد ميکنه
جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
من اگه حرفی باشه بخوام ب خانواده شوهرم بگم خودم نمیگم ب شوهرم میگم ک اون بگه یا اگه بگن فلان کارو نکن میگم شوهرم دوست داره میگه انجام بدم جلوشون خودمم ولی بعضی وقتا اذیت میکنن اعصابم بهم میریزه نشون میدم ک حرفی ک زدی یا کاری ک کردی منو ناراحت کرده یا ب شوهرم با نازو مظلومیت میگم ک کارشون ناراحتم کرده مادرشوهرمم زن خوبیه سادس خیلی مهربون البته الان قبلا فقط جاریمو میدید ولی وقتی اون روی جاریمو دید فهمید من کیم😐الان طرف منه 😅خونشون زیاد کارنمیکنم فقط یا پذیرایی یا شستن ظرفا یا پاک کردن سفره غذاهم کلا درست نمیکنم خونشون ک بد شد تقصیر من نیوفته خلاصه ن زیاد رو میدم ن بدم باهاشون معمولی
صبرمیکنم چون بی نهایت ب خدا اعتماد دارم😊بنده عزیز خدا هستم 😍😌
این نمیشه دورویی ? اخه منم بعضی وقتا اینجوری میشم به خودم میگم شاید دوروم
دورو ب اون میگن مثلا دارم با تو حرف میزنم حرف میکشم ازت میرم ب اون یکی میگم من منظورم این بود ک در ظاهر نشون میدم خوبم باهاشون ولی در باطن نه بعضی چیزا میشنوم و اینا بدم میاد