2777
2789
عنوان

بیاین از سیاستاتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 89 پست
خوب رابطت و باهاشون قطع کن ارزش ندار خودت و ناراحت کنی بخاطر اونا

شوهرم میگه بیا بریم 

یه ماهی بود نمیگفت هیچی .دیروز رفته خونه مامانش اون گفته برو زنتم بیار الان دوباره شروع میکنه

هفته ای دو بار میخوادمنو ببره دق بده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا الگو خوبی برات معرفی کردم ؟  مثلاجلو  پسراش میگ ... پسرام ستونن. اقان . نباشن ...

😂😂😂همچینم نپسندیدم میدونی فقط میخام ساده نباشم این یکم بده خوشم نمیا شوخی#  

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

من ن خودم ن مادرشوهرم ن شوهرم هیچ کدوم سیاست نداریم

اوضاع مالیمونم خوب نیس خرج کنم ارج بیاره برام/:

نمدونم چکا کنم اصن بلد نیستم اونا باهام خوب نیستن من نمیتونم خوب باشم باهاشون

متوجه نشدم  ینی اینکارو نکنم میفهمم ذاتش چجوریه؟

دقيق نميتوني بفهمي ولي تا حدوي ميتوني بفهمي اين کارت هم خودتو جلوش بد ميکنه

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي

یکی ار سیاستای مهم  دونستن قلقه همسر جانه

قلق همسر همون حرفاییه که بیشتر تو دعواها میگه 

مثلا اگه میگه تو با من بد حرف میزنی  یعنی قلقش تو احترام گزاشتنه....

مراقبه افکارت باش  که فردای تو را میسازن 🌹🌹 مثبت فکر کن  تا مثبت جذب کنی     از الان تمرین کن افکارت رو مدیریت کنی   

من اگه حرفی باشه بخوام ب خانواده شوهرم بگم خودم نمیگم ب شوهرم میگم ک اون بگه یا اگه بگن فلان کارو نکن میگم شوهرم دوست داره میگه انجام بدم جلوشون خودمم ولی بعضی وقتا اذیت میکنن اعصابم بهم میریزه نشون میدم ک حرفی ک زدی یا کاری ک کردی منو ناراحت کرده یا ب شوهرم با نازو مظلومیت میگم ک کارشون ناراحتم کرده مادرشوهرمم زن خوبیه سادس خیلی مهربون البته الان قبلا فقط جاریمو میدید ولی وقتی اون روی جاریمو دید فهمید من کیم😐الان طرف منه 😅خونشون زیاد کارنمیکنم فقط یا پذیرایی یا شستن ظرفا یا پاک کردن سفره غذاهم کلا درست نمیکنم خونشون ک بد شد تقصیر من نیوفته خلاصه ن زیاد رو میدم ن بدم باهاشون معمولی 

صبرمیکنم چون بی نهایت ب خدا اعتماد دارم😊بنده عزیز خدا هستم 😍😌
من اگه حرفی باشه بخوام ب خانواده شوهرم بگم خودم نمیگم ب شوهرم میگم ک اون بگه یا اگه بگن فلان کارو نک ...

عزیزم به نظرم سفره اصلا پاک نکن  جلوه ی خوبی نداره

مراقبه افکارت باش  که فردای تو را میسازن 🌹🌹 مثبت فکر کن  تا مثبت جذب کنی     از الان تمرین کن افکارت رو مدیریت کنی   
منم سیاست خودمو دارم پیش خانواده شوهر ی جوری رفتار میکنم حرف میزنم انگار خیلی میخامشون ولی خوشم نمیا ...

این نمیشه دورویی ? اخه منم بعضی وقتا اینجوری میشم به خودم میگم  شاید  دوروم

عزیزی که امضامو میخونی لطفااا  برا آرامش و دلخوشیم دعا کن ❤️ممنونم 
این نمیشه دورویی ? اخه منم بعضی وقتا اینجوری میشم به خودم میگم  شاید  دوروم

دورو ب اون میگن مثلا دارم با تو حرف میزنم حرف میکشم ازت میرم ب اون یکی میگم من منظورم این بود ک در ظاهر نشون میدم خوبم باهاشون ولی در باطن نه بعضی چیزا میشنوم و اینا بدم میاد

2790
2778
2791
2779
2792