2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من چندین سال بدون کاسه داشتم همه چی هم درست می کردم. تازه کاسه دار گرفتم خیلی راحت تره کار باهاش و لذت بخشه ولی خب واقعا برای کسی که در حد خانواده کیک و شیرینی و اینا درست می‌کنه لازم هم نیست.

عزیزم‌مارک‌همزنه شماچیه ؟حدوداچندگرفتی؟چندساله باهاش کارمیکنی؟

والا من فیلپس گرفتم رو جهیزیه پارسال خریدم ۳ باره باهاش کار میکنم خیلی راحته

میشه واسه سلامتی مامانو بابام ی صلوات بفرستین❤
عزیزم مارکش چیه ؟منم فقط درحدخانواده درست میکنم

من اون ساده م که پارس خزر بود، سر گوشتکوب برقی و خرد کنم بود. مامانمم کنوود داره خیلییی سبک و خوبه.

کاسه دارمم فلره من ششصد خریده بودم الان دیدم تا شش تومن رفته!! واقعا نمی ارزه به این قیمت.

فیلیپس محصول چ کشوریه راضی هستی چندساله کارمیکنه؟

هلند ولی نمیدونم اونجا مونتاژمیشه یانه من ۶ماه کاسه دار خریدم قبلا دستی داشتم خیلی خوب بود سرخکن فیلیپس خریدم عالی 

سلام😊 یه روز خوب من شروع میشه با لبخند به چهره زیبای 😍همسرم وثمرهای عشقمون که سه تا پسر هستن🥰 هر کدوم یه خصوصیت دارن بزرگه آروم تنبل 🙎‍♂️دومی خیلی شیطون کنجکاو🤸‍♂️سومی شکمو تپله می خنده همش 👼                           خدایا شکرت🙏 واسه همه داده هات نداده هات❤                من هرروز عاشق تراز روز قبل هستم دوست داشتن همسرم تکرارنشدنیست ❤خوشبخترین هستم که همیشه کنارم هستی عزیزجانم💋😍