2777
2789

ما ایرانی ها وقتی به هم میرسیم اولین سوالمون اینه:

_سلام چطوری شوهر نکردی؟پس چرا شوهر نمیکنی؟

حالا اگر متاهل باشه سوالمون اینه:

_سلام پس چرا بچه نمیاری؟خودتون نمیخوایید یا نمیشه؟

لامصبا،مگه توی زندگی همه چی ازدواج و بچه آوردنه!

آیا ما به عنوان اشرف مخلوقات نباید برنامه و اهداف والاتری در زندگی داشته باشیم؟

یا مثل حیوانات فقط بچه داری و خوردن و خوابیدن زندگیمون باشه؟

چرا هر زوجیو میبینید حرفش میکنید که چرا بچه دار نمیشه و فلان!

کی‌گفته هر کی عروسی کرد باید بچه دار بشه!

من برای زندگیم و خودم برنامه دارم و اولویتم بچه نیست ولی اطرافیان پدرمو درمیارن از بس حرف میزنن و دخالت میکنن!

یکی میگف یه سال گذشته پس نمیخوای بچه بیاری!

یکی میگفت بچه بیار دیگه من میخوام عمه بشم من میخوام بابابزرگ بشم و فلان!

اول من باید بخوام مادر بشم شماها کاره ای نیستید دوستانی که حد خودتونو نمیدونید !

گیرم من تا پنج سال میخوام به خودم و زندگیم برسم که بعدِ بچه کاری نداشته باشم از هر لحاظ خودمو برای بچه آماده کنم و صلاحیت خودمو بالاتر ببرم!

اینارو نمیفهمید بعضیاتون؟!(دور از جون خیلیاتون البته منظورم اشخاصیه که طرز فکر کهنه و قدیمی و پوسیده دارن)

مغزهای_کوچک_زنگ_زده#  

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب بگو الان قصد بچه اوردن ندارم

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...

تکبیییر 💙💙💙

لایک داری گل گلی 💎💕💖

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

ما ایرانی ها؟ ینی خودتم جزوشونی؟🤔

پس فک کنم من و خیلیای دیگه خارجی باشیم😅

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

منم خیلی درمورد این موضوع  عذاب میکشم خودمون میخوایم بچه ولی نمیشه از بس ک هر کی من و میبینه میگه نمیخوای بچه بیاری افسردگی گرفتم فک میکنم مشکلی دارم ک نمیشه یا اصلا قرار نیس بچه دار شم😔😔😔

ممنونم خدا جون...

اره والا به من که میرسن میگن خانوادتون سه نفره نشد بابا زود باشین دیگه انگار اونا میخوان خرجشو بدن یا ازش نگه داری کنن 

البته من خودمم عاشق بچه هستما و همه ی شرایطشم دارم و امادم برای مادرشدن اما چه حیف که هنوز خدا منو لایق مادرشدن نمیدونه و فرشتشو دست من نمیسپاره

به منم میگفتن من ۹ سال نیاوردم برامم مهم نبود میگفتم محل ندم خودشون ضایع میشن، تنها جوابم این بود فقط دقتی سرایطم اوکی باشه میارم ، بچه اوردن راحته درست بزرگ کردن سخته، من نمیخوام مثل بقیه بچه بیارم که حسرت به دل بزرگ بشه و منم حرص بخورم، بچه ام محروم از خیلی چیزا باشه بخاطر شرایط نا مناسب فقط بخاطر اینکه بگیم بچه داریم به خودم و بچه ام ظلم نمیکنم، ۹ سالم نیاوردم تا امسال که دیدم هم از نظر مالی و اعصابی و وقت شرایطش رو داریم

اره والا به من که میرسن میگن خانوادتون سه نفره نشد بابا زود باشین دیگه انگار اونا میخوان خرجشو بدن ی ...

ی روزی خدا تو دامنت میذاره ک خودت فکرشو نمیکنی عزیزم به لیاقت نیس فک میکنی همه اینایی ک مادر شدن لیاقتشو داشتن؟؟؟؟خدا صلاح ماهترو تو این دیده ک فعلا دو نفره زندگی کنیم

ممنونم خدا جون...
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز