2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا جذب مردان بد اخلاق و مغرور میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2294 بازدید | 85 پست
من توخونه با اینکه خودم از همه کوچیک تر هستم ولی خودم حکومت میکنم به همهشون😅

به نظرم دنبال پسری که فرزند اول هم هست نباش. معمولا عادت به حکومت کردن دارند.

"راجع به" رو درست بنویسیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=158581198]شما اگر   بنظرتون من تو رویا م، واقعیت رو بگین منم بدونم خب

بله من متاهلم. ولی نیازی ب تجربه نیست. ادما روی خوششون در صلح هست و روی بدشون در دعوا و عصبانیت. همونطور ک واسه تو سخته موقع دعوا و عصبانیت کوتاه بیای، واسه همه سخته. وقتی همه چی گل و بلبله ک راحته و اوضاع خوبه. منم ادمی هستم ک زود عصبانی میشم و مغرورم. درسته ک در سرایط صلح میتونم کلی ب همسرم جای جولان بدم. و نازش بکشم. ولی مهم وقتیه ک عصبانی هستیم. اون موقع هست ک ذات واقعی نشون داده میشه😄 و اون موقع هست ک گذشت و کوتاه اومدن همسرم و ب قولی منت کشی از طرف اون در حالیکه گاها حتی من مقصرم، مبتونه مشکلمون حل کنه. اگه اونم بخواد اخم کنه و قهر کنه، زندکی جهنم میشه. یکی دوبار اونم پا ب پای من مغرور عمل کرد، خیلی کار ب حاهای باریک کشید. اون‌ماحرای دو سلطان واسه فضای گل و بلبل نیس. واسه روز دعوا و عصباتیته. باید یکی کوتاه بیاد. چ خوبه ک همیشه یکی کوتاه نیاد و دوطرف باشه ولی هرکار کنی، همیشه کف ترازو ب سمت یکی سنگین تره. اون فضاهای عاشقانه و رومانتیک و گذشت های فداکارانه هم اوایل جواب میده. اگه خیلی بار روی دوش یکی بیوفته، دلزده ش میکنه. هرچقدر هم ک عاشق باشع. ممکنه خیلی عاشق باشه و عاشق بمونه ولی خسته و افسرده میشه. منم اگه تو دعوا بی منطق میشم، سعی میکنم جای دیگه جبران کنم. وگرنه ک بخوام همه ش غرورم واسه همسرم بیارم، ب چ چیز من دلش خوش کنه. زن و مرد نداره. اگه طرف تو هم هنیشه مغرور باشه، نمیتونی شاد باهاش دووم بیاری. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
همه ی حرفایی که زدم عین واقعیت بود ،من اینطوری دوست دارم، حالا باید دید چی پیش میاد

ان شالله چیزای خوب پیش،میاد فقط هردقت سرایطش پیش اومد، با دید باز همسرت انتخاب کن. و بدون عجله

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
بله من متاهلم. ولی نیازی ب تجربه نیست. ادما روی خوششون در صلح هست و روی بدشون در دعوا و عصبانیت. همو ...

بله درسته کاملا قبول دارم حرفاتون رو فعلا دانشجو هستم،

موقعی که قصدازدواج داشته باشم جدی تر به این مسئله نگاه میکنم و سعی میکنم عاقلانه تصمیم بگیرم

ممنونم ازتون💜💛💜💛