[QUOTE=158581198]شما اگر بنظرتون من تو رویا م، واقعیت رو بگین منم بدونم خب
بله من متاهلم. ولی نیازی ب تجربه نیست. ادما روی خوششون در صلح هست و روی بدشون در دعوا و عصبانیت. همونطور ک واسه تو سخته موقع دعوا و عصبانیت کوتاه بیای، واسه همه سخته. وقتی همه چی گل و بلبله ک راحته و اوضاع خوبه. منم ادمی هستم ک زود عصبانی میشم و مغرورم. درسته ک در سرایط صلح میتونم کلی ب همسرم جای جولان بدم. و نازش بکشم. ولی مهم وقتیه ک عصبانی هستیم. اون موقع هست ک ذات واقعی نشون داده میشه😄 و اون موقع هست ک گذشت و کوتاه اومدن همسرم و ب قولی منت کشی از طرف اون در حالیکه گاها حتی من مقصرم، مبتونه مشکلمون حل کنه. اگه اونم بخواد اخم کنه و قهر کنه، زندکی جهنم میشه. یکی دوبار اونم پا ب پای من مغرور عمل کرد، خیلی کار ب حاهای باریک کشید. اونماحرای دو سلطان واسه فضای گل و بلبل نیس. واسه روز دعوا و عصباتیته. باید یکی کوتاه بیاد. چ خوبه ک همیشه یکی کوتاه نیاد و دوطرف باشه ولی هرکار کنی، همیشه کف ترازو ب سمت یکی سنگین تره. اون فضاهای عاشقانه و رومانتیک و گذشت های فداکارانه هم اوایل جواب میده. اگه خیلی بار روی دوش یکی بیوفته، دلزده ش میکنه. هرچقدر هم ک عاشق باشع. ممکنه خیلی عاشق باشه و عاشق بمونه ولی خسته و افسرده میشه. منم اگه تو دعوا بی منطق میشم، سعی میکنم جای دیگه جبران کنم. وگرنه ک بخوام همه ش غرورم واسه همسرم بیارم، ب چ چیز من دلش خوش کنه. زن و مرد نداره. اگه طرف تو هم هنیشه مغرور باشه، نمیتونی شاد باهاش دووم بیاری.
من مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞