2789
عنوان

کنکوریای ۹۹

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 27 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من امسال 6800شدم تقریبا نظام قدیم بودم امسال قراره کنکور نظام جدید بدم 

توروخدا راهنماییم کن.شما که نظام قدیم خوندی چطور میخوای جدید شرکت کنی؟منابع درسی فرق میکنه مطالب عوض شده کتاب تستاتو باید عوض کنی

سخت نیست؟نظام جدید مگه خیلی عووض نشده

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐 
میشه برنامه ریزیتو بگی

طبق برنامه آزمون قلم چی یا گزینه دو بخون عزیزم البته در این بین مرور مطالب بزار شامل مرورشبانه که مباحثی که در طول روز خوندی مرور کنی و مرور هفتگی ینی آخر هفته کل مطالبی رو که در طول هفته خوندی مرور کن تست زیاد فراموش نشه 

توروخدا راهنماییم کن.شما که نظام قدیم خوندی چطور میخوای جدید شرکت کنی؟منابع درسی فرق میکنه مطالب عوض ...

نظام جدید خیلی عوض نشده خیلی از مباحث راحت تر و روان تر شده نگران نباش فقط باید کتابای تستتو عوض کنی 

نظام جدید خیلی عوض نشده خیلی از مباحث راحت تر و روان تر شده نگران نباش فقط باید کتابای تستتو عوض کنی ...

میشه بگی برا نظام جدید چه کناب تستایی تهیه کنم خوبه؟

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐 
میشه بگی برا نظام جدید چه کناب تستایی تهیه کنم خوبه؟

برای زیست هر سه سال خیلی سبز 

برای شیمی هر سه سال مبتکران 

ریاضی تخته سیاه بابک سادات 

فیزیک میکرو طلایی هر دو جلد 

زبان مبتکران شهاب اناری 

ادبیات مبحثی نشر الگو 

عربی میکرو گاج یا خیلی سبز 

دینی سفیر خرد

برای زیست هر سه سال خیلی سبز  برای شیمی هر سه سال مبتکران  ریاضی تخته سیاه بابک سادات&nb ...

مرسی عزیزدلم😍