2777
2789
نمیدونم منم پرسیدم ازش

کلمتو سانسور کرده معلوم نیس چی پرسیدی

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده

کاری به تتلو و امثال اون ندارم      

ولی در عجبم شما چطور میتونید واقعا اینجوری بگین که به جهنم و بمیره بهتره و واقعا نمیفهمم هر ادمی خوب یا بد داره زندگی میکنه چطور به خودتون اجازه میدین ارزوی مرگ کنین

من طرفدار تتلئ نیستم خوشم نمیاد ازش ولی در حدی که اهنگاشو گوش نمیدم فقط همین حق دیگه ای ندارم 

و البته شمایی که خوشت نمیاد ازش چرا نشستی همه اهنگاشو گوش کردی و به فحشاش  

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابا  دیشب اومده تو کانالش باز فحش خواهر مادر داده خیالت راحت این چیزیش نمیشه😂😂😂😂

یعنی چی فوش خواهر مادر😨😧

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
از کجا معلوم؟!!! شاید دروغ میگه!!!  وای موقعی که با ندایاسی لایو میذاشتو بگووو

چرت و پرته بابا بعد فحاشیاش ب مامانش ک بهش حمله شدن اومد خودشو‌ توجیه کنه گفت مامانم خوب نبوده و خراب بوده و ... 

من شخصیتشو ابدا دوس ندارم اما صداش واقعا قشنگ بود هنوزم اهنگای قدیمی و بدون فحاشیشو گوش میدم البته اگه پیدا شه اهنگ با این شرایط😂

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣همتونو ک...و کرده

فقط ک.خل به ذهنم میاد و یه کلمه سه حرفی که هیچکدومش انگار به این نقطه چین نمیخوره🤔🤔🤔✋✋✋

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

عزیزم من حالا به الفاظ بدش کاری ندارم ولی واقعااا اهنکاش قشنگه بعد ی وقتایی ک فک میکنم میگم کسی ک لا ...

اهنگاش  قشنگه؟بزنم  نفت  دربیاد  بزنم  پنچر  شیا😐😐😐

Talk like a champion walk like a champion 😎💪👸خواهشا  منو  تو تاپیکای  دعوا  تگ  کنید  دعوا  دوس  دارم 😈
کلی بچه تو این شرایط هست ک اصلا ایندشم ب جایی ک تتلو رسیده نرسیدن اما دلقک بازیای این موجودم ندارن😐

😑مطمئنی ?شک نداشته باش ادمیو ک با شکنجه دندونشو بکشن نتیجه ای بهتر نخواهـــد داشت

بعضیا تو زندگی ادم نقش هله هوله رو بازی میکنن ظاهرشون قشنگ و بامزه اما جلو رشدمون رو میگیرن✨
کاری به تتلو و امثال اون ندارم       ولی در عجبم شما چطور میتونید واقعا اینجوری بگین ...

دقیقا بدتر از اون آدمایی که به طرفداراش هم توهین میکنن هسن، خب میخوای گوش ندی به درک چیکار به بقیه دارن؟ اینا خودشون بیشتر از تتلو که حرفاشو رک میزنه مشکل دارن

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
کاری به تتلو و امثال اون ندارم       ولی در عجبم شما چطور میتونید واقعا اینجوری بگین ...

عزیزم من اصبا ازش خوشم نمیاد. این به کار ولی وقتی جوونا دارن به اهنگاش گوش میکنن خوب اینا ام به سمت حرف بد و راه بد کشیده میشن دیگه. پس اگه بمیره ام برام مهم نیست. ولی کسی مثل شجریان بمیره ناراحت میشم. حتی اگه سالها نتونه بخونه

مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

متاسفانه.  دیشب خیلی به طور اتفاقی از کانر یه ماشین رد شدم داشت تتلو گوش میداد با صدای بلند... ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Talk like a champion walk like a champion 😎💪👸خواهشا  منو  تو تاپیکای  دعوا  تگ  کنید  دعوا  دوس  دارم 😈