2789
اره من کمر خیلی درد داشت میگرفت ول میکردهمش

منم همین طورم ولی ماه های قبل که میخواستم پری بشم یکی دوساعت قبل پری کمرم درد میگرفت ولی این ماه ۱۰روز بیشتره من کمردرد و پادرد دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم همین طورم ولی ماه های قبل که میخواستم پری بشم یکی دوساعت قبل پری کمرم درد میگرفت ولی این ماه ۱۰ر ...

من ی دفعه حس میکردم کمرم داره میشکنه اینقد شدت داشت که حالم بدمیشد ولی چنددقیقه بعدش خوب میشدم

شما که بی بی چک زدین دوروز قبل پری علائمی هم داشتین؟

باورت نمیشه من از بعداز تخمک گزاری یعنی از یک روز بعدش زیردلم درد میکرد باکمرم و سینم تا چند روز قبل پری زیر دلم وحشتناااک درد میکردو ترشحات سفید کرمی رنگ داشتم ک الآنم دارم روز موعد پری رفتم آزمایش مثبت شد 

من ی دفعه حس میکردم کمرم داره میشکنه اینقد شدت داشت که حالم بدمیشد ولی چنددقیقه بعدش خوب میشدم

وای خیلی بده این کمردرد من که خسته شدم ...ی سوال از کی زن حامله به بو حساس میشه که حالش بهم بخوره؟من دیشب تو ساختمون یکی غذاشو سوزونده بود وقتی بوش بهم خورد دوسه باری اوق زدم...بااین که قبلا خودم وقتی چیزی میسوزوندم اصلا خودم متوجه نمیشدم یهو شوهرم میگفت بو سوختگی میاد😂😂😂

باورت نمیشه من از بعداز تخمک گزاری یعنی از یک روز بعدش زیردلم درد میکرد باکمرم و سینم تا چند روز قبل ...

خوش بحالتون کاش منم زود نشون بده...عزیزم انشاالله که بسلامتی فارغ بشی و نی نی خوشگلت بیاد زودی تو بغلت..واسه منم دعا کن