2821
2789
عنوان

کی بیداره

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 34 پست
اسلام من نخوابیدم چون در طول روز مثله خرس میکپم✋🏼✋🏼✋🏼🤐

خخ🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🥺خدایا به بزرگی خودت قسمت میدم‌..اونایی که بچه دارنمیشن براشون اولادصالح عنایت بفرما😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم همین الان تو خواب پری شدم دارم میمیرم از درد یه ساعت دیگم باید برم سر کار چند روز به موعدم مونده ...

شیاف دیکلوفیتاک بکن..فوریه

🥺خدایا به بزرگی خودت قسمت میدم‌..اونایی که بچه دارنمیشن براشون اولادصالح عنایت بفرما😭
تا دو هفته صبحا ناشتا دمنوش بابونه بخور بعد یه ربع صبحانه بخور  من همین کارو کردم معدم خوب شد ...

اره میگن بابونه و پولک واسه عفونته

نداریم تو خونه ژلوفین و کدیین دارم اینقد خود تو ذوقم واسه نماز پا میشدم دیدم گند زده شده به کل دنیام ...

کلا یه بسته بخر بزار خونه..ازهزارتا قرص بهتره..قرص ضرر داره نازایی میاره..ولی شیاف نه

کلا یه بسته بخر بزار خونه..ازهزارتا قرص بهتره..قرص ضرر داره نازایی میاره..ولی شیاف نه

خودم داروسازم عزیزم یکم بعد رفتم بیمارستان شیاف یا قرص دیکلو ورمیدارم نمیدونم داشتم شیاف الان پیداش نمیکنم😭

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز