2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭چیکار کنم؟؟؟😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 91 پست
افرین بهش. منم میگم‌ای کاش این درک و اعتقاد و جرات الآنمو ۱۳ سال پیش داشتم و جلوی همه وایمیستادم و ب ...

اره بابا

خواهر شوهر من اینقدر هوای خودشو داره اینقدر محتاطه اینقدر به حرف و فرهنگ جامعه فاتحه خونده که به هیچ کسی راضی نمیشه مگه چه لقمه درشتی باشه

من یک ساعت پیش یع تاپیک بودم بنده خدا اونم شوهرشخیانت کرده بود خلاصع با برنامه ضبط صدا فهمیده بود

منم برنامرو دانلود کردم تو گوشیه شوهرم از فردا ببینم با کیا حرف میزنه اخع مدام بیرونه 

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله خدا کمک کنه و ماشین بخرید

اخه لیاقت اونو هم نداره. همش میگم هیچ وقت ناشین نخریم اگه بخریم حتما یکیو میکشه. وقتی توی اژانس میشینیم خودش جلو میشینیه حالا توی راه یکی خلاف بیاد چنان فوش بارونش میکنه که ابرومو میبره بهش میگم اگه خدای نکرده یارو با ماشین راننده میزد ایشون باید شاکی باشن و یه چیزی بگن تو چرا خودتو نخود هراشی میکنی

سلام عزیزم حرفتون اشتباه بوده نباید تهدید میکردید ایشون میتونن برای این تهدید ازتون شکایت کنن و خب دعواتون شده و تو دعوا که حلوا پخش نمیکنن ایشونم یه چیزایی گفتن عادیه جدی نگیرید اشتی میکنید یادتون میره راجب اینکه میگشید شک دارید خیانت کردن به نظرم بیشتر کنکاش کنید تا دستتون بیاد ولی تا مطمئن نشدید به روشون نیارید که انگ شکاک بزنن بهتون این چون حیله ی مرداس تا هرچی میشه میگن تو مریضی و شکاک یا دست پیش میگیرن پس نیفتن

برنامه ضبط صدا بریز رو گوشیش اگ میتونی گوشیشو برداری چک کن ببین چیا میگ با کیا حرف میزنه

خودش از این لحاظ تیزتره. دو سال پیش خیلی عجله ای بهم گفت زودباش گوشیتو بیار یه پیامکی میاد کدشو بهم بگو 😳 از اونجایی که توی نی نی سایت دیده بودم که ایرانسل من از این کارا میشه کرد گفتم زکی

سلام عزیزم حرفتون اشتباه بوده نباید تهدید میکردید ایشون میتونن برای این تهدید ازتون شکایت کنن و خب د ...

در مورد شماره اون خانوم تهدیدش نکردم صورت پسرمو کبود کرده بود منم تهدیدش کردم

در مورد شماره اون خانوم تهدیدش نکردم صورت پسرمو کبود کرده بود منم تهدیدش کردم

نه عزیزم درکتون میکنم من متوجه شدم چرا تهدید کردید از لحاظ احساسی حق با شما بود منظورم این بود این حرفتون باعث دردسر ممکن بود بشه برا خودتون

ولی به نظرم نگران نباشید حل میشه مادر مهربان امیدوارم دیگه دعواتون نشه ، همسرتونم خیانت کار نباشن و شکتون بی خود باشه

خواهر من این زندگی نیست جنگه!به نظر از هیچ کس گله نکن شما کامل شناخت داشتی تو پامزدی باید بهم میزدی این اقا هیچ وقت تلاش نکرده خود واقعیشو نشون نده همیشه همینجور بوده ولی اینکه چرا شما هی ادامه دادی علتشو نمیدونم.الانم  برید مشاور این زندگی داره روان بچه هاتو بهم میزیزه

مطمئن باش خیانت نکرده  اما سر و گوشش میجنبه.... از اونایی هست که دستش برسه احتمال خطا براش بال ...

چند بار چش تو چشمم  خیلی جدی بهم گفته اگه بخوام یکیرو صیغه کنم اصلا به تو ربطی نداره اجازه تورو نمیخواد حلال خداست. بخدا بیشتر ما خونوما خیلی مظلوم واقع شدیم دلمون فقط با شوهرمونه و خدا اینقدر هم ذاتموتو ظریف و لطیف افریده بعد میوفتیم گیر همچین نرهایی

خواهر من این زندگی نیست جنگه!به نظر از هیچ کس گله نکن شما کامل شناخت داشتی تو پامزدی باید بهم میزدی ...

عزیزم بخدا دلم برا بچه هام کباب میشه و خودمو مقصر میدونم که باعث بدنیا اومدن و داشتن پدری بی احساس و مریض شدم. پسر بزرگمم که ۱۰ سالشه عینا شده مثل باباش غد و مستبد و زورگو یعنی امانمو بریده اخر ماه وقت ویزیت روانپزشکی دارم حتی منو و همسرمو معرفی کردن که برین زوج درمانی . هم میگه من‌نمیام الکی پولهامو خرج کردی و هدر دادی  تا حالا بعدش مرد گنده ای که ۴۰ سال با این خصوصیات بزرگ شده میشه تغییری درش ایجاد کرد. مثل درختی که از نهالی کج دراومده و حالا یه درخت کامل و گج شده میشه هل داد و گجیش درست بشه؟ یه نمیشه یا بالاخره میشکنه