2821
2789
دو قلو دوس داری 😀 دو قلو بارداریش خیییلی سخته بعدش هم سخت تر شب نخوابی گریه کردن با هم  شیر می ...

من عاشقش بچه ام اونم دوقلو چون از زایمان خیلی میترسم برای همین میخوام یه بار درد بکشم و دیگه نیارم بعد من دختر دوس دارم همسرم پسر میخوام جوفتشو داشته باشم😂😜

دوقلواهم چها سالشونه و یه پسر یه سالو نیمه دارم من که به فنا رفتم دست تنها شوهرمم یه بچه دیگست.... ...

من یه دختر چهار ساله دارم و حالا دو تا پسر ۲۰ روزه بعضی وقتا تو نگهداریشون واقعا کم میارم خیلی خسته میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشقش بچه ام اونم دوقلو چون از زایمان خیلی میترسم برای همین میخوام یه بار درد بکشم و دیگه نیارم ب ...

خب بزرگ کردن یه بچه خیلی اسون تره که مگه این که یه نفر باشه کل شبانه روز کمکت باشه 

دوقلواهم چها سالشونه و یه پسر یه سالو نیمه دارم من که به فنا رفتم دست تنها شوهرمم یه بچه دیگست.... ...

منم 3 تا بچه دارم و دست تنها بودم

درسته خیلی اذیت شدم ولی خدا خودش کمکم کرد 

قسمت سختش برای من وقتی بود که رفتند مدرسه

چون 2 مسیر مختلف را باید میرفتم دنبالشون، دو معلم متفاوت با دو روش تدریس متفاوت داشتند تکالیفشون فرق داشت و.... 

الان بچه های من 7 سالشونه

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
من عاشقش بچه ام اونم دوقلو چون از زایمان خیلی میترسم برای همین میخوام یه بار درد بکشم و دیگه نیارم ب ...

میدونی خود بارداری دوقلویی و زایمانش چه قدر سخته؟ 

جز بارداری های پر خطر حساب میشه

از خدا بخواه بهترین اتفاق ممکن را سر راهت قرار بده و به خودش توکل کن

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
گلم من یه دوقلوی دختر و پسر دارم اگر میخوای کسی رو نفرین کنی اینو براش بخواه

عزیززززززم 😄😄😄😄

چرا؟؟؟؟

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز