2777
2789

مثل اینکه تو فامیل حرف منو زدن که چشام شوره. اما به خداوندی خدا من اصلا به چیزی دقت نمیکنم نه وسیله کسی که طلا نه گوشی. یه روز دختر خاله ام گفت گوشی جدید گرفتم من اصلا از مدل گوشی سر در نمیارم ذره ای هم برام مهم نبود حتی به گوشیش هم نگاه درست ننداختم فقط گفتم مبارک باشه.بعد از چند وقت اومد گفت که اره تا گوشیم رو نشونت دادم رفتم خونه شکست. منم با این حرف‌ قلبم شکست انگار اب سردی روم ریختن نمیدونستم چی بهش بگم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم اینجوری ام دست خود آدم نیس از دوست داشتن زیاد اینجوری میشه واینکه زیاد چیزای خام نخور میگن تاثیر داره

یه بار زنداداشم خیلی مریض بود دوسال پیش یعنی دهن و بینی همش تبخال بود دو سه روز بیمارستان بود فرداش اومد خونه نصف شب بیدارش کردم قرصشو بدم بهش دخترش بیدار شد گریه کرد آب میخوام مامان بره برام بیاره لج کرده بود منم گفتم مریم ماشاالله امشب بهتری بعد رفت تو آشپزخونه دخترش آب ریخت روی سرامیک جوری خورد زمین که پاش دررفت

جاریم یه تک پوش طلاخرید ۲۷میلیون.یه گوشی خریده ۶میلیون.جاری وسطیم یه ادم اب زیر کاهیه هیچ وقت دستش رو نمیشه.کاش چشمام شور بود این ۴تا جاریو زمین میزدم

🚫لطفا اینقدلایک نکنید🚫کامنت بزارید😁

یه روز از جلو خونه همسایه رد میشدم دیدم با بچه هاش گفتم خداروشکر اینا خوشبختن. بعد از چند وقت مامانم گفت بی دلیل فلج شده خانمه. اینقدر گریه کردم. فکر میکنم چشش زدم 

مثل اینکه تو فامیل حرف منو زدن که چشام شوره. اما به خداوندی خدا من اصلا به چیزی دقت نمیکنم نه وسیله ...

نه عزیزم به خودت تلقین نکن همیشه هم ماشالله بگو هر کسیم چیزی گفت بزن تو دهنش

مثل اینکه تو فامیل حرف منو زدن که چشام شوره. اما به خداوندی خدا من اصلا به چیزی دقت نمیکنم نه وسیله ...

منم یه بار پسر جاریم از تخت افتاد دهنش خونی شد مادر شوهرم همش بهم‌نگا میکرد میگفت بر چشم شور لعنت  در صوریتیکه من اصلا اتاق نبودم

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...

لطفا برام گزارش بزنید تا آشنانبینه ممنونم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5166180/علایم-بارداریتون-چی-بوده-توروخدا-بگین

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
بعدش پیش خاله ام از لیوانش تعریف میکردم لیوانش تا چایی ریخت شکست 

من پیشنهاد میکنم اصلا جلوشون حرفی نزنی و از چیزی تعریف نکنی اتفاقا بر عکس بگو زیاد جالب نیست یا خوشم نیومد