2777
2789
عنوان

توروخدابیاین کمکم کنین 20سالمه حامله نمیشم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 41 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واااای الان سرمو میکوبم به دیوار 

خواهر منم عین توئه

بابا تو هنوز نوجوون محسوب میشی،برو به خودت برس عشق کن 

بخدا وقت واسه بچه دار شدن داری

تو این اوضاع نابسامان پای این بیچاره هارو ب دنیا باز نکنید

من خودم خیلی بچه دوس دارم اولا شوهرم میگف هنو زوده بعد ک راضیش کردم و بچه داداشم ب دنیااومد دیدش الان خیلی دوس داره هی میگ چرانمیشیم رفتیم مطب نوبت گرفتیم دکترگف عفونت قارچی گرفتی ی درصد و هیچی نی 14روز بعد پری بیا تاببینم تخمک فعال داری میتونی بارداربشی ی ن خانواده شوهرم خیلی بچه دوس دارن و شوهرم بچه اوله و....خلاصه فک میکنن حتما مشکلی دارم😭

۲۰ سالت تازه بابا  من۲۲ دوساله هنوز شوهر نکردم کارتون باب اسنفجی میبینم😅

منم بیستو دو سالمه وقتی اینجا تاپیک ترسناک میزنن جامو میبرم پیش مامانم میخوابم😐😂😂

#دختر کورد💎   میشه لطفا برای سلامتی نی نی تو دلم یه صلوات  بفرستی🧡                         

اول همه کمتر بهش فکر کن و استرس نداشته باش تا ۱سال طبیعیه حتی واسه سن شما تا ۲سال هم جاداره ک بذاری طبیعی بشه .....ولی اگه بعد ۱سال نشد ی سری ازمایش از خودت و شوهرت میگیرن و ی عکس رنگی هم میری انشاالله ک میشی ......‌

تواین مدت به خودت و شوهرت بیشتر برس و ماهی دوتا قرص ویتامین دی ۵۰۰۰بخورید و دوتا امگا۳۶۹ 

شکمتم گرم نگه دار و طبع بدنتو پیداکن و براساس اون بیشتر تغذیه داشته باشید ....

خودم خیلی بچه دوس دارم اولا شوهرم میگف هنو زوده بعد ک راضیش کردم و بچه داداشم ب دنیااومد دیدش الان خیلی دوس داره هی میگ چرانمیشیم رفتیم مطب نوبت گرفتیم دکترگف عفونت قارچی گرفتی ی درصد و هیچی نی 14روز بعد پری بیا تاببینم تخمک فعال داری میتونی بارداربشی ی ن خانواده شوهرم خیلی بچه دوس دارن و شوهرم بچه اوله و....خلاصه فک میکنن حتما مشکلی دارم😭