2777
2789
عنوان

روابط عجیب مادر شوهر و عروس .....

| مشاهده متن کامل بحث + 1969 بازدید | 97 پست

دلیلش اینه ک یا مادر شوهر زیادی حس می‌کنه باید تو همه چی شرک بکشه.. یا نمیتونه از پسرش دست بکشه... یا عروسا فک میکنن شوهر کردن شوهر مال خودشونه پدرو مادر و خواهر وبرادر نداره.. یا خانواده داماد زیادی‌ انتظار دارن یا خانواده عروس 

هرچی هست یه طرف لج میکنه ک مشکل ایجاد میشه گاهی ام دو طرف.. من خودم مشکلی ندارم باهاشون 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما مرد هستی؟؟ اگه هستی لطفا وقتی همسر دار شدی یا اگه الان همسر داری مثل شوهر من همه حا پشت و پناه خانمت باش. همه جا

خیلی حواست به همسرت باشه

خدایا قسمت میدم به عظمتت.🌷🙏حتی اگه شده ثانیه ای من زودتر از همسرم و فرزندم بمیرم.هیچوقت داغ همسر و فرزندم و به من نشون نده.خدایا شکرت بخاطر داشتن همسرم که فرشته ای روی زمین 💕💞💕💞

چون ادما هنوز یاد نگرفتن همدیگرو اونطور که هستن بپذیرن😐

همه دنبال ایده ال گرایین بدون. اینکه خودشونو اول درست کرده باشن ب همین سادگی😌

پشت هر دختر قوی🤷🏻‍♀️———>هیچکی نیس😏خودشه😎👑

مادر شوهرا جسم و روح و پول پسرشون و مال و خودشون میدونن😡یه مشت بچه ننه تحویل جامعه دادن.والابخدا.عقده ایا.چششون درآد اصن😞

البته من ک ن شوهر دارم ن مادرشوهر.ولی از الان ازش بدم میاد هرکی مبخواد باشه😑😑😑😑

میشه یه صلوات برا اجابت حاجتم بخونید ممنونتون میشم🙇😔

اگه هر دو طرف شهور رو رعایت کنند همه چیز مسالمت امیز حل میشه 

مادر شوهر عزیز میخوای پسرت مال خودت بمونه کسی بهش نزدیک نشه غلط میکنی زن براش میگیری 

عروس عزیز درک و شعور این رو داشته باش که بالاخره اونم ماده همسرته و نمیشه از هم بروندشون

بدترین نوعش هم اینه که یکی از طرفین شعور روابط رو داره ولی دیگری نداره و اونی که شعور رو داره و مراعات میکنه از مهربونی و شعورش پشیمون میشه و کم کم جامعه جامعه ی سرخورده و مزخرفی میشه.

خلاصه که مادرشوهر# و عروس عزیز لطفا شهور روابط رو رعایت کنید

دنیا هنوزم قشنگیاشو داره...😊