2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون کجای کار من عجیبه😟😐🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 65 پست
خخخخ نه من فقط در حد مرگ و شکست عشقی اینام😅

من واسه مرگ و میر گریه نمیکنم ولی با هوش مصنوعی زار زدمااا!!! از من به تو نصیحت تو اون فیلمو نبین.  

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به این فک کن که فیلمه و واقعیت نداره تو عمق ماجرا نرو

هی هرچی به این فک میکنم و ناخون تو گوشتم فرو میکنم یا لپمو از داخل گاز میگیرم فایده نداره😩😅😬

دوست عزیز میشه برای شادی روح پدر بزرگم 3 تا صلوات بفرستی. ما چرا زمین میخوریم؟ تا بلند شدن رو یاد بگیریم....

صفت میشی روزگار صفتت می کنه من از تو بدتر بودم  الان طلاق دیدن و کرفتن دیگه برام یه عمر خیلی ع ...

صِفَت😂

اون سفت خواهرم😅

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت....چیه تو ایران زندگی میکنی توقع داری همه چی بر وفق مرادت باشه؟😐
دخترعمه من اینجوری بودواسه همه چی گریه میکرداماالان چندساله ازوقتی ازدواج کرده خوب شده نمیدونم دلیلش ...

فولاد آب دیده شده  

دوست عزیز میشه برای شادی روح پدر بزرگم 3 تا صلوات بفرستی. ما چرا زمین میخوریم؟ تا بلند شدن رو یاد بگیریم....

جایی خوندم میگه بلغمی مزاجها اینطورن.

بلغمی مزاج؟ 🤔نشنیده بودم مرسی برم یه تحقیقی بکنم در موردش شاید فرجی شد😅😁

من واسه مرگ و میر گریه نمیکنم ولی با هوش مصنوعی زار زدمااا!!! از من به تو نصیحت تو اون فیلمو نبین. & ...

تو تنهایی دوست دارم فیلم غم انگیز ببینم زار بزنم😀😁

هوش مصنوعی ایرانیه؟ فیلمه یا سریال؟ 😁

منم عین تهم اولین بار ک با همسرم رفتم سینما البته اولین بار دوران دوستی بود یه جوری اشک میریختم ترسی ...

وای منم از همین میترسم جلو بقیه سوتی بدم😅🙁

من همیشه اینم😐 وقتی هم میرم دستشویی اینم😑 😂😂😂😂

تو دستشویی چه چیز غم انگیزی وجود داره خواهر؟ 😐😂😂😂😂😂

بلغمی مزاج؟ 🤔نشنیده بودم مرسی برم یه تحقیقی بکنم در موردش شاید فرجی شد😅😁

همون شلغم خودمونه😂😂

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت....چیه تو ایران زندگی میکنی توقع داری همه چی بر وفق مرادت باشه؟😐
من بغض میکنم اما جوری که بقیه نفهمن    

خوش به حالت من بغضمم تابلویه😑😅

یادمه بچه بودم فیلم سام و نرگس رو دیدم از بس گریه کر دم چشمام اندازه نخود شد

اوه اوه اونو که نگو الانه که اشکم باز در بیاد😂😐😅

2790
2778
2791
2779
2792