2777
2789

مث قضیه فروتن.... این چیزا رو راه میندازن همه توجا ها جلب شه بعد میگن شایعه بود که اون طرفدارا و پیگیر هایی که ریختن باز بیان بالا. 

هیشکی منو لایک نکنه 😠تصور کن زمستون، زیر پتو، چیپس پفک پاستیل لواشک، دورهم با رفیقای صمیمی نور کم یه انیمیشن باحال مث هتل ترانسیلوانیا، که برا خودش پخش میشه چون شماها دارین با هم حرف میزنین😂چایی با خرما و شکلات، یه عطر خاطره سازم زدین، لباس رااااحتی هم پوشیدین دیگه نمیگم خیلی بهتون خوش میگزره بیا بیرون از فکر😂😂😂

میگم بعد از لو رفتن بهار.تو پستی چیزی ازش ندیدی؟؟

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک گابهار از قفل دربیار

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔
اره فک کنم راسته

میشه بگین تاپیک گل آرا از کجا فهمیدین دروغ بوده؟؟

لطفا مهمه آخه چرا سخته باورش

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂

استاتر ببخشید تاپیکت قفل بود نتونستم اینجا بگمت.

عزیز واقعا افرین بتو که دست اینو رو کردی، والا منم اولش خزلی قشنگ باورش کردم ولی آخرین پیامش که نوشته بود شوهرش تو خاب مرد خیلی برا من عجیب بود، یعنی همش تو شک بودم چطور ممکنه یه آدمه سالم بدون هیچ پیش زمینه ای یهو تو خاب بمیره، غیر ممکنه، اما آدم باز باورش نمیشه ینفر چطور میتونه راجع به شوهرش اینجور بگه، اصلا ادم زبونش نمیچرخه... به هر حال مرسی که بهمون گفتی 🙏🙏🙏🙏

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی