2777
2789
عنوان

اونایی که ریزش مو دارن بیان اونایی که حلش کردن بیان 😐لدفا🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1721 بازدید | 67 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مال من انقد ریخته فرق سرم معلومه میخوام کوتاه کنم

اصلا نرو مزو تراپی ک تا گقتی بری نتیجه میده بعدش دوباره همش میریزه.. ‍سوگند_مو# بزن تو اینستل برو داخل پیجش ببین چی هست دلیل ریزشت بعد طبق گفته هاش درمان کن

منم بعد حموم با آب نمک سرمو می‌شورم نمک باعث میشه ریشه مو محکم شه ولی خیلی نتیجه نداشت 😞

عه وا من نمک رو میریزم تو شامپو بعد باهاش موهام رو میشورم هم شوره رو نابود کرد خداروشکر هم ریزشش رو کم

منم آیفون دارم  ولی عمومیه😄 فقط یه مشکل داره وقتی میخوام عکس بگیرم دکمه اش میزنم در حیاط باز میشه 😅 داداشم میگه تو  ضعیفی😒خان داداش تو فقط کافیه وقتی قفل گوشیم بازه ازم بگیری  همچین ازت بگیرم ک کرک پرت بریزه 😉 حالا توی ک امدی امضام رو خوندی ریپلایم کن بگو لایک ب امضات بعد یکی بعدیت میاد امضام رو میخونه  و این میشه ک منو تو یه ملت رو😝 رو اسکول کردیم 😜
جلسه ای سیصد پیش دکتر خوب برو موهات درمیان حتی جنس موهاتم خوب میشه 

اصلا به درد نمیخوره و اینکه موقتی هست... تا وقتی بری خوبه قط کنی از قبلم بدتر میشه برای اکثر افراد

عه وا من نمک رو میریزم تو شامپو بعد باهاش موهام رو میشورم هم شوره رو نابود کرد خداروشکر هم ریز ...

آها آخه من روش سنتیشو دیدم که گفته بودم آب نمک مرسی که گفتی امتحان میکنم 🥰😘

من تو شیردهی چند تا رنگ بیخود گذاشتم همزمان رژیم گرفتم بیست کیلو کم کردم، ریزش گرفتم البته نه خیللللی، چون قبلش اصلا ریزش نداشتم ترسیدم

حبوبات رو مخصوصا لوبیا و نون سبوس دار خیلی خوردم هرروز هم یه قاشق سبوس قاطی آب میکردم میخوردم

تو حموم هم بیست دقیقه رو سرم آب نمک غلیظ میذاشتم الان تقریبا خوبم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
نه مجردم😄ولی یه خاطر کولیت روده هشت کیلو لاغر شدم😞

😂خوب ایشالله به زودی 

منم ۱۱ کیلو تو ۹ ماه کم کردم ریزش مو شدید گرفتم باید فولیک اسید خورد یباره هم درست نمیشه باید منظم خورد تا کم خونی به دنبالشم ریزش مو برطرف شه