برای من از عید به اینور خیلی زود گذشت با اینکه خیلی بهم سخت گذشت یه سقط دردناک داشتم و مرونا و قرنطینه اصلا نفهمیدم کی ۷ ماه از سال گذشت باورم نمیشه چند ماه دیگه اسفند میاد😑😑😑😑😑😑😑
خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
اره واقعا در حد یه دیقه میبینیم فردا دوباره همین موقع شد
یادمه بچه بودم انقدر دیر میگذشتتدتتتت از ساعت ۲ بعداظهر تا ۴ میرفتم تو حیاط تو افتاب بازی میکردم ولی الان انگار مدتهاست اصلا ۲-۴ ندیدم🙁🙁🙁🙁🙁
یا صبحا با مامانم میرفتیم خونه دوستاش اش میخوردیم قبل ناهار الان تا بیدار شم بدو بدو باید ناهار دریت کنم به صبحانه نمیرسم یا بعداظهرا عصرونه میخوردیم همه چی از بین رفت
خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
امسال سال بدی برام بود خییییلی...جنینم قلب فندقیش از کار افتاد دنیا رو سرم خراب شد...عادت کرده بودم ...
منم این اتفاق برام افتاد🙁تو ۱۲هفته فهمیدم که قلبش ایستاده تازه ۱ماه از افسردگیش در اومدم😭تیرماه سقط کردم
دلم میخواد ماه دیگه اقدام کنم دکترم رفتم ولی شوهرم همکاری نمیکنه میگه تو این اوضاع بزار ببینیم خودمون زنده میمونیم یا نه 😭😭😭😭😭😭چرا هیچیمون سرجاش نیست لعنت به کرونا و گرونی که گند زدن به جوونیمون