2777
2789
عنوان

زود نگذشت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 21 پست
اره واقعا در حد یه دیقه میبینیم فردا دوباره همین موقع شد 

یادمه بچه بودم انقدر دیر میگذشتتدتتتت از ساعت ۲ بعداظهر تا ۴ میرفتم تو حیاط تو افتاب بازی میکردم ولی الان انگار مدتهاست اصلا ۲-۴ ندیدم🙁🙁🙁🙁🙁

یا صبحا با مامانم میرفتیم خونه دوستاش اش میخوردیم قبل ناهار الان تا بیدار شم بدو بدو باید ناهار دریت کنم به صبحانه نمیرسم یا بعداظهرا عصرونه میخوردیم همه چی از بین رفت 

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

امسال سال بدی برام بود خییییلی...جنینم قلب فندقیش از کار افتاد دنیا رو سرم خراب شد...عادت کرده بودم بهش قرار بود مامان بشم

دعا کنید خدا به منو همسرم یه نی نی هدیه بده یه علی اصغر یا نازنین رقیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امسال سال بدی برام بود خییییلی...جنینم قلب فندقیش از کار افتاد دنیا رو سرم خراب شد...عادت کرده بودم ...

منم این اتفاق برام افتاد🙁تو ۱۲هفته فهمیدم که قلبش ایستاده تازه ۱ماه از افسردگیش در اومدم😭تیرماه سقط کردم 

دلم میخواد ماه دیگه اقدام کنم دکترم رفتم ولی شوهرم همکاری نمیکنه میگه تو این اوضاع بزار ببینیم خودمون زنده میمونیم یا نه 😭😭😭😭😭😭چرا هیچیمون سرجاش نیست لعنت به کرونا و گرونی که گند زدن به جوونیمون

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
منم این اتفاق برام افتاد🙁تو ۱۲هفته فهمیدم که قلبش ایستاده تازه ۱ماه از افسردگیش در اومدم😭تیرماه سق ...

عزیزم منم 12تیر سقط کردم....میخام آذر اقدام کنم ولی میترسم دوباره تکرار بشه این اتفاق...شوهرم میگه نمیخاد تا یک سال دیگه...

الانم عفونت شدید واژن گرفتم دارم دارو میخورم هفته دیگه نوبت دکتر دارم باز...

دعا کنید خدا به منو همسرم یه نی نی هدیه بده یه علی اصغر یا نازنین رقیه
دلیلش رو نفهمیدی??

من تو تاپیک خودت جواب دادم اشتباه .

نه دکترم گفت یا اسپرم ضعیف بوده یا تخمک 

گفت طبیعیه بارداری اول ۳دوره پریود شو بعد اقدام کن 

شوهرم همکاری نمیکنه باهام😓😓😓😓😓 افسردگی گرفته