2777
2789
عنوان

صاحب کارم!

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 22 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میگم فاصله رو حفظ کن دوری و دوستی! مخصوصا با همکار. حالا مثلا یه روزایی میتونی بگی تو ناهار نیار ...

اخه اصلا واس نهارو نمیاد.غروب میاد سالنش.منم 4ببعدمیرم سالن.اخه من باکسی ام زیاد رفتامد نمیکنم جز یه دوستم.میگم اینم باشه بهرحال غربیه اینجا

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
دوستان گفتن چلومرغ و زرشک پلو .موندم...

زرشک پلو😍😁

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
زرشک پلو😍😁

چشم.اگر واس شام نگم نیاد چی؟مثلا بیاد همینجا بشینیم شرینی چای میوه.تخمه باشه بده؟اخه ما ساعت 8ونیم ببعد میایم خونه کی فرصت کنم غذا درست کنم

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
چشم.اگر واس شام نگم نیاد چی؟مثلا بیاد همینجا بشینیم شرینی چای میوه.تخمه باشه بده؟اخه ما ساعت 8ونیم ب ...

چشمت بی بلا گلم.همون شبی ایشون دعوتن شما چندساعت زودتر بیایید خونه تا به کاراتون برسید 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز