2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم تو ۱۷ هفتم و حرکاتشو حس نمیکنم تهوع هم که از اول نداشتم فقط الان گاهی کمر درد میشم کع با استراحت ...

حتما بالش بذار بین پات چون اصلا به پشت نباید بخوابی

حتما بالش بذار بین پات چون اصلا به پشت نباید بخوابی

اصلا نمیفهممم تو خواب خیلی بد خوابم ولی یهو از خواب میپرم میبینم به پشت بودم فک کنم بعد نیم ساعت خود ب خود بیدار میشم توکل به خدا ان شاءالله چیزی نشه دیگه تازه یه بالشت پشت سرمه یکی جلوم بازم تو خواب شوت میکنم اونورر

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔

مزایای بیمه تکمیلی خانواده سامان

با خرید بیمه تکمیلی خانواده، می‌توان از مزایای زیر نیز بهره‌مند شد:

عدم تعلق مالیات به بیمه تکمیلی

استفاده از طرح‌های متناسب با نیاز بیمه‌ای و توانمندی مالی هر فرد

پرداخت هزینه‌های بستری در بیمارستان

پرداخت هزینه عمل‌های جراحی خاص

پرداخت هزینه‌های تشخیصی، پاراکلینیکی و هزینه‌های جراحی‌های سرپایی

جبران هزینه‌های زایمان، نازایی و ناباروری

پرداخت هزینه‌های دندان‌پزشکی

پرداخت هزینه درمان عیوب انکساری چشم

و...

قبل از بارداری باید تهیه کنید

اگر الان نیاز به عمل یا درمان خاصی دارید دیگه نمیتونید بیمه تکمیلی تهیه کنید.بیمه تکمیلی رو در زمان سلامتی تهیه کنید نه بعد از بیماری.

09109643955 خانم صالحی

09125538568 اقای فلاح

بچه ها اگردنبال کار میگردین  از طریق لینک زیر میتونید با کار بیمه اشنا و استخدام بشین

لینک استخدام بیمه

http://collaboration.atiye24.com/?code=51885