2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو خارج بودنا اینا

ایران بودن

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

اصولا بهتره جان کسی برای قصاص گرفته نشه 

من خودم موافق زندان طولانی مدت هستم

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

گنا داره مامانش کاش اعدام نشه

مامان این با مامان اون نویده چه فرقی داره

اینم مادره اونم‌مادره

حتما باید کارمند پمپ بنزین و سلاخی کنه مثل نوید که بگیم مامانش‌گنا داره؟؟!!

ارمانمان_را_نکشید😏#  

🐄🐄با علف خوردن گاوها در مزرعه هیچ مشکلی  ندارم!اما به گاوهایی که در بین ما می گردند و عمر ما را میخورند معترضم.....!هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
مگه میشه جنازه را تو چمدون گذاشت و کسی نفهمه کارگرای شهرداری مشکوک نمیشن بازش کنن؟

نمیدونم....فقط وقتی هل داده و سرش خورده ب جایی و مرده...دوباره با میله بارفیکس هم چندین بار زدتش.بهد گذاشته چمدون...‌احتمالا قطعه قطعه کرده

بعضیام که ادعا دارن تو تاپیکای ممنوعه شرکت نمیکنن و کامنت ممنوعه نمیزارن دوروییشون معلوم شد😏😏😏

برخلاف تصور آمریکایی ها که فکر میکردند در ساعات اول جنگ سیستم نظامی ایران با حذف رهبر فلج خواهد شد در ۲۴ ساعت گذشته اخبار عملیاتهای موفق، دقیق، شگفتی آفرین نیروهای مسلح در چندین جبهه بسیار زیاد بوده است. ضربات متحمل شده ایم اما طبق ادعای آمریکایی ها تا این لحظه به اهداف اصلی دست نیافته اند.بهترین مرد خدا به دست شقی ترین فرد به شهادت رسید🖤 دختران دانش آموز فقط کتاب و دفتر داشتن💔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز