2821
2789
عنوان

کروناس؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 22 پست
مرتب آب ولرم با نمک غرغره کن مایعات گرم مثل آبلیموعسل بخور. شاید خوب شدی اگه نه برو دکتر. من که دکتر ...

دست گلت درد نکنه چشم حتما انجام میدم ❤️❤️🙏الان شما خوب شدین

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نترس   من خودم توی کرونا چن بار گلو درد گرفتم کرونا هم نبود

خدارو شکر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

اره عزیزم دوماه پیش گرفتم فقط سه چهارروز بدن درد اذیتم کرد بعدش خوب بودم البته چهارده روزو کامل قرنط ...

خدا رو شکر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دست گلت درد نکنه چشم حتما انجام میدم ❤️❤️🙏الان شما خوب شدین

چشمت بی بلا عزیزم بلا دوره ان شاءالله خداروشکر بهترم

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
علائم کرونا هست؟؟ 

از علائم کرونا هست 

ولی فکر کنم سرماخوردی حتما آب نمک غرغره کن روزی چندبار 

آبجوش آبلیمو عسل بخور 

دکتر برو بهت دارو بده سر ساعت بخور (حتی اگر کرونا باشه دکتر بهت داروی سرماخوردگی میده )

حتی تو خونه ماسک بزن و فاصله رو رعایت کنید 

سوپ بخور غذای سرخ کردنی تا چند روز نخور 

میوه و قرص جوشان ویتامین سی یادت نره 

خلاصه که حسابی به خودت برس ایشالا که چیزی نیست و زود خوب میشی

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

نه نترس ان شاءالله که چیزی نیست اگرم باشه زود خوب میشی چیزی حیلی فراتر از سرماخوردگی نیست فقط سوپ گرم اب نمک و عدم خوردن غذاهای سرخ کردنی چرب و پر ادویه فراموش نشه مایعات هم زیااااد بخور

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 52 دقیقه پیش
2791
2779
2792