2777
2789
عنوان

مچ دست

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 37 پست
زیاد که خیلی کار میکنم چیز سنگین هم خیلی حمل میکنن

آخی احتمالا همینه

زمستون سختت میشه خیلی

وقتی سرما بخوره ب انگشتات 

مامانم گریه میمرد از درد البته اون میگفت اولش خفیف بود اعتنا نکردم شدید شد

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین من یه مدت اینجور بودم نوک انگشتان‌گز گز میکرد تیر میکشید به مچ دستم حتی ارنجم بعد دوتا دستم یه ...

عزیزم منم‌اول س تا انگشت شست و سبابه و کناری سبابه ام مور مور شد بعد سوزن سوزن و بعد بی حس شد بعد مچ دستم درد گرفت و میزد تو بازوم..رفتم دکتر گفت احتمالا عصب دستت گرفته فرستادم نوار عصب عضله گرفتم ک گفت سندروم کانال کارپاله بهم مسکن قوی داد با ویتامین ب۱ و امپول بکومپلکس و مچ بند داد گفت یکماه و نیم دوماه کامل دستت باشه اصلا هم با دستت کار نکن ..خوب شد بعد یکسال برگشت ک واسم فیزیوتراپی نوشت ک خداروشکر خوب شدم.الان تو بارداری اذیت میشم فقط 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
من الان خفیف دارم میرم دکتر ببینم چیه به نطر شما همون؟

آره بنظر من با توجه ب اینکه گفتی خیلی کار میکنی و چیزای سنگین بلند میکنی همونه

ولی نگران نباش اونقدم چیز بزرگی نیست

بعضیا با همبن نرمشا اوکی میشن

من سر عملشم بودم ی عمل خیلی کوچیکه کم طول میکشه کلا

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
عزیز دلم تنت سالم‌پس مشکل همینه‌از ام اس و روماتیسم  میترسم

ممنون ..احتمالا همینه..ب من گفت بچه داری گفتم نه گفت تایپ زیاد میکنی گفتم نه خانه دارم خیلی از دستام استفاده کردم همش دستمال اب میگیرفتم و خیلی بد ازش استفاده کردم گفت همش بخاطر همینه باید خیلی دیگ کاراتو محدود کنی چون این عصب دیگ تحت فشاره باید خیلی مراقب باشی

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
ممنون ..احتمالا همینه..ب من گفت بچه داری گفتم نه گفت تایپ زیاد میکنی گفتم نه خانه دارم خیلی از دستام ...

قربونت برم من اول گز گز بود بعد گاهی خارش میکرد الان یه مقادار فعالیت کنم دیگه تیر میکشه‌مچ دستم ارنج بازو بعد نوک انگشتام حالت خواب رفته میگیره؟

قربونت برم من اول گز گز بود بعد گاهی خارش میکرد الان یه مقادار فعالیت کنم دیگه تیر میکشه‌مچ دستم ارن ...

همون عصب دستته ..من رفتم پیش ارتوپد ..خیلی درد بدیه من زار میزدم از درد ..انشالله ک‌چیزی نباشه 

همون عصب دستته ..من رفتم پیش ارتوپد ..خیلی درد بدیه من زار میزدم از درد ..انشالله ک‌چیزی نباشه 

الان دارم‌چت میکنم مچ دستم درد گرفتع تیر میکشه تو انگشتام حتی رگ گردنم بعد نوک انگشتم بی حس احتنالا همون؟