2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 24 پست
گلم مشکلت چی بود ک دادی

من واسه اقدام به بارداری سونو دادم مشخص شد کیست دارم بعد دکترم گفت عکس رنگی بده ببینم چسبندگی دارم یا نه چون فکر کرد نوعش آندومترویوز هست که شکر خدا لوله ها باز بود و چسبندگی نداشتم

🖤برای شادی روح داداش نازم یه صلوات بفرستید🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حتما وقتی خواستی از خونه راه بی افتی یه شیاف بذار و وقتی هم عکس رنگی رو دادی یه شیاف بذار ببین تاکید میکنم حتما. آبمیوه شیرین هم با خودت ببر من یه شربت خاکشیر درست کردم خیلی شیرین چون در اصل اینگار فشارت می افته نه اینکه درد داشته باشه من اگه شربت رو نداشتم میمردم. نواربهداشتی ببر. قرص هم چند روز قبلش که دکترت برای جلوگیری از عفونت میده حتما مصرف کن

🖤برای شادی روح داداش نازم یه صلوات بفرستید🖤

دوستان خواستم بگم که من رفتم عکس رنگی رحم رو گرفتم اصلا و اصلا اون چیزی که فکر میکردم نبود ،من یک ماه از استرس نخوابیدم ولی دردش خیلی کم بود ،اصلا فکرش رو نمیکردم انقدر کم درد داشته باشه ،من رفتم بیمارستان ابن سینا ،خیلی دکترهاش مهربون بودن و واقعا با مهربونی و ارامش برام انجام دادن.انقدر حالم خوب بود که بعد از گرفتن عکس رفتم کلی خرید کردم و بعدش هم رفتم سر کار 

دوستان خواستم بگم که من رفتم عکس رنگی رحم رو گرفتم اصلا و اصلا اون چیزی که فکر میکردم نبود ،من یک ما ...

سلام منم امروز دادم 

ولی واسه من ۴۵ دقیقه طول کشید شاید بیش از ۸ دفعه تزریق انجام شد اولش واقعا قابل تحمل بود ولی آخرش درد داشت چند ثانیه اس ولی خب درد رو داشت ولی باز هم اونجور که دوستان گفتن نیست