2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 30 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به دوستتون بگو آزمایش بده حتما. من به موعد پریود شدنم مونده بود. بی بی زدم مثبت شدم همونجا رفتم ازما ...

گفتم بزاره بی بی کامل پر رنگ بشه بعد بره الان اخه کم رنگه 

شما کم رنگ بود ک رفتی آزمایش؟؟

گفتم بزاره بی بی کامل پر رنگ بشه بعد بره الان اخه کم رنگه  شما کم رنگ بود ک رفتی آزمایش؟؟

آره. من هاله میندازه حاضرم دم ازمایشگاه🤣

اسی تاپیکاتو دیدم چندتا بی بی چک خریدی؟ 

من یکی میخوام بخرم هزارجور باید بپیچونم کسی نفهمه. چون میگن زوده وفلان. 

1403/5/22مردم

اینم که منفیه خب

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

سلام عشقا

راستش من هم عقب انداختم هم سينه هام باد كرده و درد ميكنه هم زير دلم دردش ميگيره ول ميكنه هم دوطرف پايين كمرم درد ميگيره و ضعف ميره و تا پهلوهامم مياد پريروز با بي بي تست دادم صبح ي هاله خيييييييلي كمرنگ افتاد در حدي ك فكر كردم اول اصلا نيوفتاده باز عصر اب خوردم و تست دادم كمرنگ تر بود بيخيالش شدم امروز صبح انجام دادم هاله افتاد باز ولي اين هاله از هاله اولي پر رنگ تر بود بنظرتون باردارم؟؟؟؟

منفیه؟؟؟ دو خطه ولی

خیلی کمرنگه از هاله هم کمرنگ تر.من که فقط بیبی چک پر رنگو قبول دارم.انشالله بعدا بزنه پررنگ بشه

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

2790
2778
2791
2779
2792