2821
2789
عنوان

خرید ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 23 پست
فقط ماشین ثبت نامی می‌شه خرید  فکر نکن قیمت بازار آزاد ماشین میاد پایین  روند صعودی داره ...

آره آزاد که پایین نمیاد فقط میگم خدا کنه فروش کارخونه مثل قبل بشه البته اگه پولدارا و پارتی دارا نخرن احتکار کنن و بزار گیر کسی که واقعا نیاز داره برسه 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یا اگر شوهرتون گواهی‌نامه داره ثبت نام کنه داشتن گواهی‌نامه شرط ثبت‌نامه

بله شوهرم داره هر بار اسم می‌نویسیم اما درنمیاد دیگه این سری شوهرم ناامید شده 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!

[QUOTE=158336741]ماهم خونه نداریم ماشینم یه پرایدقراضه داریم[/QUO

ان شالله خدا به شما اون قد بده خونه دار بشید 

من بدبختم ماشینم فروختم عوض کنم یهو رفت بالا با اون پول در ماشینم نمیدن دیگه بهم اون پولم دادم به یه نفر باهاش کار کنه شوهرم همش سرکاره نمیتونه جایی ببرمون با دوتا بچه کوچیک موندم دیگه حالا گفته ماشین خودم و میفروشم  یه ماشین ارزونتر میخرم ۷۰ تومان اینا برات ماشین میخرم با ۷۰ تومان هم ماشین درست درمون نمیدن باید پراید سوار بشی اونم کار کرده  خدا لعنتشون کنه 

[QUOTE=158336741]ماهم خونه نداریم ماشینم یه پرایدقراضه داریم[/QUO ان شالله خدا به شما اون قد بده خو ...

همچنین

شماخونه چی خونه دارید؟

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
آره آزاد که پایین نمیاد فقط میگم خدا کنه فروش کارخونه مثل قبل بشه البته اگه پولدارا و پارتی دارا نخر ...

مشکل از ریشه و اساسه

خودروساز که ماشین تولید نمی‌کنه ماشین رو سر هم می‌کنه خیلی از قطعات رو از خارج میارن و چون ارزش پول ما هر روز کمتر می‌شه پولی که بابت وارد کردن اون کالا‌ها صرف می‌شه هر روز بیشتر و بیشتر می‌‌شه

چاره کار فقط اینه که قطعات داخل تولید بشه

خودروسازی دست یه عده پولدار افتاده تا دلشون بخواد پیشتازی می‌کنن و تا دلت بخواد اینور و اونور نفوذ دارن

فقط آرزو دارم زودتر سپاه یا ارتش ورود به خودروسازی کنه تا این خودروسازهای بی‌شرف پدر مردم رو بیشتر از این درنیوردن

همچنین  شماخونه چی خونه دارید؟

آره با کلی قرض و وام یه واحد مسکن مهر خریدیم