2777
2789
عنوان

خاستگارای 😐😔🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 1711 بازدید | 157 پست
خب به این موردی که گفتم سری بعد توجه کن. با من پیش برو. کمرو ولش کن😁🤣

8 ساله شوهرمه.. یه عمرم پسر عمم بوده دیگه نمیشه تغییر روش داد ک😉😜😜😜😜😁😁😁

هرچی هستی خر نباش، قانع ب کم نباش 😎.                     آخه چرا الکی میترکونی نی نی یار منکه مظلوم بووووددددم😁😜😜

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دلم میخواد منم بزارم عکسم ولی میترسم

بزار بزار.. منم از خودمو شوهرم میزارم

هرچی هستی خر نباش، قانع ب کم نباش 😎.                     آخه چرا الکی میترکونی نی نی یار منکه مظلوم بووووددددم😁😜😜

بنظر من قیافه ۲۵ درصد تو ازدواج مهمه.باااااید طرف به دلت بشینه،من بعد ۱۰ سال هنوزم همسرمو میبینم هیجان دارم😊 البته اخلاقشم ظاهرشو چند برابر بهتر کرده تو چشمم. 

خلاصه اگه الان به دلت نشینه،بعدا هم نخواهد نشست.

ماشاءالله چه نازی 😍  صبر کن موقعیت بهتر برات پیش میاد یکی که سرش به تنش بیرزه.

من! واقعا من نازم؟ تا حالا هیشکی بهم نگفته بود

من همون شتریم که تکیه میده به دیوار شیرکاکائو میخوره😏
اگه نمیخوای شناسایی شی نزار به نظرم یهو میره  صفحه اول گوگل😁

نصفه میزارم خخخ

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔

جالب اینجاستت   که بابام قد و بالاش بلنده و ظاهر جذاب تری از مامانم موقع ازدواج داشت و داره بعد مامانم میگه   قیافه ملاک نیست   همه ی خاستگارامم سی به بالا بودن   من ۲۰ سالمه فقط

من الآن میزارم سری پاک میکنم، البته نصفه🤭

بیخی دیگ نصفه چیه