2777
2789
عنوان

گرگرفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 31180 بازدید | 23 پست
سلام دوست عزیز من خیلی گر میگیرم شیش هفت سالی هست طوریکه حرارت از پشت و قفسه سینه ام کاملا محسوسه بی ...

آخی مشکل تیرویید نداری؟..من یائسکی زودرس و مشکل تیرویید دارم که گر گرفتگیمو تشدید کرده...و ناراحتم...

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی مشکل تیرویید نداری؟..من یائسکی زودرس و مشکل تیرویید دارم که گر گرفتگیمو تشدید کرده...و ناراحتم.. ...

من کم کاری تیروئید دارم چند ساله لووکسین میخورم اما فکر میکنم گرگرفتگیم بیشتر جنبه عصبی داشته باشه چون خیلی خیلی ازحرفای ناحق و حرکتای بیجا عصبانی میشم و چون درونگرا هستم توی خودم میریزم و یهو گر میگیرم

من کم کاری تیروئید دارم چند ساله لووکسین میخورم اما فکر میکنم گرگرفتگیم بیشتر جنبه عصبی داشته باشه چ ...

اتفاقا منم وقتی عصبی میشم خیلی گر میگیرم...من دو ساله که فهمیدم یائسگی زودرس دارم...همش نارحتم و عصبی بعضی وقتا به خاطر موضوعات الکی بیخود عصبی میشم...مشکلات هورمونی همش به خاطر استرسه و فکر ای بیهوده و ناراحتی...هیچی مثل حفظ ارمش در زندگی مهم نیست....منم لووکسین میخورم هنوز تیروئیدم تنظیم نشده خیلی وقت نیست مشکل تیرویید دارم...یک ماه دارو خوردم دوز دارو بالا بود تیروییدم از کم کار شد پرکار...

جاریم گر گرفتی داره ،دکتر گفته علایم یائسگیه زودرسه

سلام عزیزم جاریتون مشکلش حل شد؟

سلام عزیزم جاریتون مشکلش حل شد؟

سلام نه متاسفانه ..چند تا دکتر بهش گفته بودن یائسگی زودرس ،ولی این دکتر آخریه با آزمایش و سونو اینا فهمیده یه چی تو رحمشه ،گفته یه سال برو دارو بخور ،اگه از بین رفت که هیچ وگرنه باید رحمتو برداریم

سلام نه متاسفانه ..چند تا دکتر بهش گفته بودن یائسگی زودرس ،ولی این دکتر آخریه با آزمایش و سونو اینا ...

عجیبه...انشالله که اگه واقعا چیزی هست برطرف بشه