2777
2789
نمیدونم والا ، ولی اگر مصاحبت خوب باشه شاید قبولت کنن من خودم بین دخترای اون روز از همه قد بلند تر ب ...

اسی منم امسال دعوت شدم میشه یه توضیح کلی از مصاحبه بگی مرسی

میشه یه صلوات مهمونم کنی ❤️
اسی منم امسال دعوت شدم میشه یه توضیح کلی از مصاحبه بگی مرسی

سلام ،آره حتما 

اول که رفتیم بردنمون برای معاینه پزشکی ،بعد مصاحبه رفتیم بعد تست آمادگی جسمانی 

تو قسمت مصاحبه ازت سوال میپرسن که به چه دلیلی این رشته رو انتخاب کردی و از سختی ها و حقوق کمش میگن عکس تصادف و اینجور چیزارو نشون میدن که واکنشت رو ببینن 

برا آمادگی جسمانی هم دو ،دراز نشست و انعطاف بود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام ،آره حتما  اول که رفتیم بردنمون برای معاینه پزشکی ،بعد مصاحبه رفتیم بعد تست آمادگی جسمانی ...

عزیزم سوال دینی و احکام و سیاستی و اینا نداشت؟

حجاب و گیر میدادن؟

لباس ورزشی چیا آورده بودن نمی‌دونم تاپ و ساپورت میشه؟

بعد کدوم استان بودی شما؟

وزنتونو هم گرفتن؟ من کم وزنم🤦

وای چقد سوال کردم ببخش عزیزم

عزیزم سوال دینی و احکام و سیاستی و اینا نداشت؟ حجاب و گیر میدادن؟ لباس ورزشی چیا آورده بودن نمی‌دو ...

من جز نفرای آخری بودم مصاحبم کلا ۱۵ دقیقه هم نشد ،از من سوالای دینی ،سیاسی و...نپرسیدن نمیدونم از نفرای اولی پرسیدن یا ن ولی مصاحبه اونا بیشتر طول میکشید.

درباره حجاب هم که من که مانتویی بودم ولی بازم فکر نکنم به حجاب گیر بدن ی مانتوی معمولی بپوش کلا عادی باش اگر هم استرس داری براش چادر بپوش 

لباس ورزشی هم کفش مناسب و لباس ورزشی میخواد من شلوارم رو عوض کردم ولی لباسم رو نه با همون زیر سارافونی انجام دادم چون راحت بودم باهاش 

آره وزن رو هم میگیرن من ۵۰ بودم 😓

استان کرمان

من جز نفرای آخری بودم مصاحبم کلا ۱۵ دقیقه هم نشد ،از من سوالای دینی ،سیاسی و...نپرسیدن نمیدونم از نف ...

مرسی عزیز دلم دعا کن برام که قبول شم دوشنبه مصاحبه دارم من خیلی به فوریت علاقه دارم 

اسی معاینه جسمانی چیا بودن  بدن رو میبینن بدون لباس؟

وزن و قد و فشار خون  و چشم و...اینارو اندازه میگیرن دیگه ازت میپرسن سابقه بیماری خاصی داره یا ن بیماری روانی داری یا ن 

مانتو مقنعه جوراب و اینارو باید دربیاری، ی لباسی زیر مانتوت بپوش 

راحت باش سوالاتو بپرس ازم اگر بلد باشم حتما میگم 

وزن و قد و فشار خون  و چشم و...اینارو اندازه میگیرن دیگه ازت میپرسن سابقه بیماری خاصی داره یا ن ...

ممنونم ازت زحمتت دادم مقامای قهرمانی و حلال احمر و اینا به نظرت تاثیر دارن؟

سوالم میپرسن؟منظور احکام اینا

از من نپرسیدن .من جزء نفرات آخر بودم برای همین  زمان مصاحبمون کم بود،ولی اولیا زمان بیشتری داخلِ اتاقِ مصاحبه بودند شاید از اونا پرسیده باشن